Üye
Video geliyor. konuyu takip etBişe sorabilirmiyim hileye tıklıyom yükle diyom.Dediklerini yaptıktan sonra en son onay başarılı bu sayfayı kapatmayın ve biraz bekelyin lütfen../n bu sayfa kapandığında herşey tamamlanmış olcaka diyo ama yardım saat beklesem bile bişe olmuyo.Çözüm pls
kendine cevap yazmak akıllıcaaynı sıkıntı bendede var
ONAY?csgoda tbe cheat hilesi suanda çalışıyor gözüküyor ama yükle diyince bende gelmiyor sebebini bilen varmı ?
pencereli tam ekranda açCSGO YU AÇIYORUM LOAD DİYORUM MENÜ GELİYOR AYARLARI YAPIYORUM İNSERT TUŞUNA BASIYORUM HİLE AKTİF DEĞİL YARDIM
onayı yapdım yüklenince kapanıyor menu csgo açıyorum hiç birşey yok
aynı soruya ben de katılıyorum...can i use it in faceit?
Videoyu izle.CSGO YU AÇIYORUM LOAD DİYORUM MENÜ GELİYOR AYARLARI YAPIYORUM İNSERT TUŞUNA BASIYORUM HİLE AKTİF DEĞİL YARDIM
Şöyle yap oyun içi esc bas alt tab at ve oyunun tam ekran pencereli modda olduğundan emin ol. Sonra tekrar alt tab yap oyun donmuş mu diye kontrol et. Donmuşsa kendine gelmesini bekle ve tekrae alt tab yap sonrasında hileyi aç ve yükle de cmd gelip gidicek ardından menü gelicek inserte tıkla ve oyuna dön. Oyunun kendine gelmesini bekle. Gene çökerse gene yap.hileyi ayarlıyorum atölye maplerin falan çalışıyor ama botlardada ama ölüm maçı vb. modlara girdiğimde yüklenme kısmında oyun verileri alınıyor yazdıktan sonra hile crash veriyor.ama oyun devam ediyor. bunun sebebi nedir acaba ? panorama ile ilgilimidir yoksa başka bir sorun mu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?