Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar demin lobide steam bağlantısı gitti. Geri geldi bir kaç dakika içinde ve lobiye bağlandıgımda vac hesabınızı doğrulayamadı dedi. Bir Bilgisi olan var mı?

Üye
7 HİZMET YILI
kardeşim hile açılmıyor
ne güzel tam ekran pencerelide çalışıyodu şimdi ise hiç çalışmıyo fix yedi alooooooooooooo hilenini kurucusu alooooooooooo düzel hileyi tmmmammamamıııııııııııı

Üye
7 HİZMET YILI
ZİP'ten dosyayı masaüstüne çıkartıyorum fakat kayboluyor lütfen acill cevaplarmısınız lütfennnn

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
birde glow esp açmadıgımız sürece videodaki gibi gözükmüyor adamlar sadece karşımıza çıkınca veya dib dibeyken geliyor ekrana onun dışında uzakta oldugu sürece hiç gözükmüyor

Üye
8 HİZMET YILI
Hile kötü. Saçma sapan hatalar veriyor. Hile dediğin böyle olmaz. sByte'a devam.

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
birde glow esp açmadıgımız sürece videodaki gibi gözükmüyor adamlar sadece karşımıza çıkınca veya dib dibeyken geliyor ekrana onun dışında uzakta oldugu sürece hiç gözükmüyor

settings kısmında esp legit mode var kapatırsan uzaktan gözükür

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI

@muro1235 geçmiş olsun benim hilemden ban yemediğin için içim rahat, hile undetected.

--

@mArgoNNN senin gibi yıkıklar kullanmasın zaten, sizin için yapmadım anca bok atmaya yarıyonuz. 10 yaşındaki çocuk gerçi naptığını bilmez bunlar az ötede kudur buraya sıçramasın

Üye
8 HİZMET YILI
@muro1235 geçmiş olsun benim hilemden ban yemediğin için içim rahat, hile undetected.

--

@mArgoNNN senin gibi yıkıklar kullanmasın zaten, sizin için yapmadım anca bok atmaya yarıyonuz. 10 yaşındaki çocuk gerçi naptığını bilmez bunlar az ötede kudur buraya sıçramasın
TM onemli dil z aten yesemde zulu hilesı gelıcek mı ılerleyen zamanlarda

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
@'XMaze^^
yükle dedikten sonra veriler alınıyor diyor ve direk kapanıyor program yardımcı olur musunuz

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
@cylops hocam yükle diyorum veriler alınıyor diyor kapanıyor program diğer hileler sorunsuz tbe de sorun var sadece nasıl çözücem yardımcı olur musun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...