Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hile tek bende çalışmıyor galiba,pencereli yaptım ekranı açıyorum ,siyah ekranın üstüne geliyo hile, insert basıyorum oyuna girip hileye dönüyo hep bu işlem oluyo insert e tekrar basana kadar.
insert basınca karanlık bi ekranda hile sol üstede fps yazıyor
bide panorama siz girelim pc nin ırzına geçiyorda fps çok düşüyor panorama yı sevmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Adsız.png

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
@'XMaze^^ hile testleri vs. düzelemeler hala sürüyormu çünkü ne sbyte ne de tbe project hilesini kullanabiliyorum

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
@'XMaze^^ nolur şu windows 10 pro için hilede loaddan sonra cmd açılmamasını düzeltin bu hileyi ilk yükledğiniz zaman çalışıyordu ve oyunu kapatıp açtıktan sonra tekrar loadlıyım dedim hile falan açılmadı YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMM

MRDizzy (✔)
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Loader Giriş Bekleniyor Diyor Deneyemedim Deneyince Bakıcam Elinize Sağlık.

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Loader Giriş Bekleniyor Diyor Deneyemedim Deneyince Bakıcam Elinize Sağlık.
dostum o siteye giriş bekleniyor diyor siteye giriş yaptıktan sonra onay bekleniyor yazcak ondan sonra sitedeki herhangi bir reklama tıklayacaksın sonra birkaç saniye bekliyceksin o yazı kapancak sonra koaderi kapatacaksın tekrar açıcaksın ondan sonra oyunu açıp loadlıycaksın

MRDizzy (✔)
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
dostum o siteye giriş bekleniyor diyor siteye giriş yaptıktan sonra onay bekleniyor yazcak ondan sonra sitedeki herhangi bir onay sistemia tıklayacaksın sonra birkaç saniye bekliyceksin o yazı kapancak sonra koaderi kapatacaksın tekrar açıcaksın ondan sonra oyunu açıp loadlıycaksın
Salakmıyız kardeşim :D BEn Ne Diyom Sen Ne Diyon

Üye
7 HİZMET YILI
dostum o siteye giriş bekleniyor diyor siteye giriş yaptıktan sonra onay bekleniyor yazcak ondan sonra sitedeki herhangi bir onay sistemia tıklayacaksın sonra birkaç saniye bekliyceksin o yazı kapancak sonra koaderi kapatacaksın tekrar açıcaksın ondan sonra oyunu açıp loadlıycaksın
hocam giriş bekleniyor diyor siteye girdiğimde bundan sonra ne yapmam gerekiyor bi söylermisin pek bir bilgim yok da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...