Ultra Üye
dostum siteye girdikten sonra hesabın giriş yapılmış olduğunu kontrol edeceksin eğer giriş yapılmışsa o loader giriş bekleniyor onayını geçer eğer geçmesse yukardaki yerden hesabından çıkış yapıp tekrar giriş yapacaksın ve siteyi yeniliyceksin elbet olur bundan sonra ise onay bekleniyor yazıyor onun için ise sitede bulunan herhangi bir reklama tıklayacaksın sonra zaten otomatik memoryhackers sitesinin sekmesi açılacak birkaç saniye bekledikten sonra oradaki yeşil yazılı yer kaybolucak eğer kaybolmassa çözümünü ben bilmediğim için başkalarına sor eğer kaybolursa loaderi kapat ve yönetici olarak çalıştır sonra oyunun açıkken loader a girip load a bas veriler alınıyor yazıcak sonra google chrome açılcak veriler alınıyor yazısı kapandıktan sonra loader de kapanıcak sonra oyununa dönüş İNSERT tuşuna basarak hileni açabilirsin UNUTMA OYUN GÖRÜNTÜ AYARLARINDAN OYUNUN TAM EKRAN PENCERELİ VEYA PENCERELİ OLARAK DEĞİŞTİRİP PANOROMAYI AÇACAKSIN panorama ise söyle açılır steama gir cs go ya sağ tıkla özelliklere gel başlatma seçeneklerine bas o çıkan yere ise -panorama yazhocam giriş bekleniyor diyor siteye girdiğimde bundan sonra ne yapmam gerekiyor bi söylermisin pek bir bilgim yok da
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...