haklısın çok daha önceden gelmesi gereken bir güncellemeydi ama bugüne kısmetmişÇok önceden gelmesi gereken bi güncellemeydi sonunda..
harbi ya adam açıyor sönmez reis 1 maç boyunca full onu dinliyorduk xdKüfür eden , Mikrofona kusan , çığlık atan , kolbastı çiftetelli veya olmadık müzik açan türklerden veya yabancı insanlardan kurtuluyoruz desene xDd
Ve OW Gibi 8 kişinin raporlaması gerekmiyorBu raporlamayı yaptığımızda, raporladığımız kişi otomatik olarak susturulur
Güven faktörü olayi gibi olur diye dusunuyorum, onun disinda 5-10 kisinin reportlamasiyla banlanmaz diye tahmin ediyorum belkide yaniliyorumVe OW Gibi 8 kişinin raporlaması gerekmiyor
Direk böyle mikrofona üflediği vs zamanda reportlasak direk hesabına rapor atılıyor direk listeye ekleniyor raporlandıkça hesabına ekleniyor
Zaten banlanma diye birşey yok sadece maçlarda susturuluyor sistemin verdiği uyarıyı dinlemezse 2 3 tane raporu olunca sistem buna uyarı veriyor davranışını düzelt sonra cezasını çekersin tarzında düzeltmezse bütün maçlarında susturuluyorGüven faktörü olayi gibi olur diye dusunuyorum, onun disinda 5-10 kisinin reportlamasiyla banlanmaz diye tahmin ediyorum belkide yaniliyorum
Banlanacağını sanmıyorum ama girdiği maçlarda otomatik olarak susturulacak takım arkadaşları onu duyamayacak.Güven faktörü olayi gibi olur diye dusunuyorum, onun disinda 5-10 kisinin reportlamasiyla banlanmaz diye tahmin ediyorum belkide yaniliyorum
Çok fazla ilgileniceklerini sanmıyorum ama kurtulduk gibiKüfür eden , Mikrofona kusan , çığlık atan , kolbastı çiftetelli veya olmadık müzik açan türklerden veya yabancı insanlardan kurtuluyoruz desene xDd
harbi birşey dicem aam hileler ve troller adam maç boyu bana sövdü ama skoru 1.3.9 benimki 9.2.4 yoldaş maçı ve raporladımda umarım banı kafasına yer bu rsular zaten ayrı dert bide türk olunca kudurtulmuş bi evlat ise iyice kötüRuslardan ve trool smurflerden kurtulucaz artık sanirim oyunu katletmekte üstlerine yok çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?