Merhaba arkadaşlar. Öncelikle açıklayım hilelerin çalışma mantığı .dll dosyası ve injector şeklindedir. bazı hileler sadece .dll olarak verilirken ücretli ve bazı ücretsiz yazılımlar sadece injector şeklindedir. Tabiki de .dll olmadan injector bir işe yaramaz. Bu hilelerin .dll'leri inject etme yöntemi genelde şu şekildedir.
1-Injector açılır
2-Kullanıcı adı ve şifreni girilir (ücretlilerde)
3-Injectore gömülü olan yazılım .dll dosyasını belirsiz bir klasöre indirir
4-Oyun açıldığında injector .dll'i oyuna gömer ve kapanır (Oyunda gördüğünüz hile menüsü .dll'dir.)
5-Oyun kapandığında .dll kendini siler
Bu yüzden bulması oldukça zordur ve ismi de belirsiz olduğundan imkansız hale gelebilir.
Peki bu konuyu neden açtım? Sizden bir isteğim var. Yakın zamanda para verip aldığınız hile varsa upload edip mesaj olarak gönderirseniz crackleyip (yazılımdan .dll'in çekildiği adresi bulup .dll dosyasını ele geçireceğim) foruma yükleyeceğim. Ücretli hilenizin süresinin dolup dolmaması benim için önemli değil kullanıcı adınızı ve şifrenizi falan da istemiyorum sadece .exe dosyasını vermeniz yeterli. Fakat loaderin eski sürüm olmaması gerek vac ban yemeyelim sonra
1-Injector açılır
2-Kullanıcı adı ve şifreni girilir (ücretlilerde)
3-Injectore gömülü olan yazılım .dll dosyasını belirsiz bir klasöre indirir
4-Oyun açıldığında injector .dll'i oyuna gömer ve kapanır (Oyunda gördüğünüz hile menüsü .dll'dir.)
5-Oyun kapandığında .dll kendini siler
Bu yüzden bulması oldukça zordur ve ismi de belirsiz olduğundan imkansız hale gelebilir.
Peki bu konuyu neden açtım? Sizden bir isteğim var. Yakın zamanda para verip aldığınız hile varsa upload edip mesaj olarak gönderirseniz crackleyip (yazılımdan .dll'in çekildiği adresi bulup .dll dosyasını ele geçireceğim) foruma yükleyeceğim. Ücretli hilenizin süresinin dolup dolmaması benim için önemli değil kullanıcı adınızı ve şifrenizi falan da istemiyorum sadece .exe dosyasını vermeniz yeterli. Fakat loaderin eski sürüm olmaması gerek vac ban yemeyelim sonra
Moderatörün son düzenlenenleri: