Seçkin Üye
Evet Aga Şimdi Bedava Csgo 21 Seviye Olcam Teli Bağlıcan Seçkin Olcan Yada 77 Tl Vercenonceden para veripte nasil aliyorduk bu da onun belesi yani reko tdm girebiliyorsun her sey yapiliyor.
Bence cok sacma oldu oyunun free olmasiEvet Aga Şimdi Bedava Csgo 21 Seviye Olcam Teli Bağlıcan Seçkin Olcan Yada 77 Tl Vercen
Bencede Ben Meseal SeçkinimBence cok sacma oldu oyunun free olmasi
csgo tamamen ücretsiz oldu, fakat ücretsiz oynayanlar ile satın almış oyuncular(seçkin oyuncular) eşleşemeyecek. eğer seçkin oyuncular ile eşleşmek istiyorsan 77.50TL seçkin hesap paketini alman gerekiyor ya da oyunda 21 level olup csgo ile telefonunu bağlaman gerekiyor
csgo tamamen ücretsiz oldu, fakat ücretsiz oynayanlar ile satın almış oyuncular(seçkin oyuncular) eşleşemeyecek. eğer seçkin oyuncular ile eşleşmek istiyorsan 77.50TL seçkin hesap paketini alman gerekiyor ya da oyunda 21 level olup csgo ile telefonunu bağlaman gerekiyor
Evet Aga Şimdi Bedava Csgo 21 Seviye Olcam Teli Bağlıcan Seçkin Olcan Yada 77 Tl Vercen
cevaplar için teşekkürler yani 21 lvl olana kadar seçkinlerle eşleşemeyeceğiz. Fakat böyle olunca hile oranı daha da artmaz mı sizce? Nasıl olsa bedava diye daha fazla hile kullanıcısı olacak. Böyle bir şey yaparken nasıl bir mantıkla düşündüler merak ettim doğrusu...
ama free indirenler de 21 lvl olunca seçkin olucak demiş bir arkadaş. Yani seçkin hesap olup yine hile açabilirler yanlış mı biliyorum?Kesinlikle artıcak hile oranı herkes hile açıp açıp ban yicek tekrar yükleyip hile kullanıp tekrar yicek bu kadar basit. Bir an evvel 21 level olup seçkin olmak lazım
ama free indirenler de 21 lvl olunca seçkin olucak demiş bir arkadaş. Yani seçkin hesap olup yine hile açabilirler yanlış mı biliyorum?
bence de geçilmiyordur ama böyle bir bilgi paylaşıldıysa bilemicem.Byler 21 Level Olunca 77 TLlik Olana Felan Geçmiyorsunuz Siz Olayı Çok Yanlış Anlamışsınız
Bence seçkin olabiliyorsun. Bende emin değilim ama birçok kişi öyle yazmış. Deneyip öğrenmekte fayda varbence de geçilmiyordur ama böyle bir bilgi paylaşıldıysa bilemicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?