CS:GO Ücretsiz Oldu Peki Oynayabilecekmiyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ücretsiz indirdiğimiz taktirde botlarlamı oynayacağız?
Steam deki bir yorumda gördüm, ücretsiz indirenler başka serverda felan mı oynuyor?

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
csgo tamamen ücretsiz oldu, fakat ücretsiz oynayanlar ile satın almış oyuncular(seçkin oyuncular) eşleşemeyecek. eğer seçkin oyuncular ile eşleşmek istiyorsan 77.50TL seçkin hesap paketini alman gerekiyor ya da oyunda 21 level olup csgo ile telefonunu bağlaman gerekiyor

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
onceden para veripte nasil aliyorduk bu da onun belesi yani reko tdm girebiliyorsun her sey yapiliyor.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
csgo tamamen ücretsiz oldu, fakat ücretsiz oynayanlar ile satın almış oyuncular(seçkin oyuncular) eşleşemeyecek. eğer seçkin oyuncular ile eşleşmek istiyorsan 77.50TL seçkin hesap paketini alman gerekiyor ya da oyunda 21 level olup csgo ile telefonunu bağlaman gerekiyor
Evet Aga Şimdi Bedava Csgo 21 Seviye Olcam Teli Bağlıcan Seçkin Olcan Yada 77 Tl Vercen

cevaplar için teşekkürler yani 21 lvl olana kadar seçkinlerle eşleşemeyeceğiz. Fakat böyle olunca hile oranı daha da artmaz mı sizce? Nasıl olsa bedava diye daha fazla hile kullanıcısı olacak. Böyle bir şey yaparken nasıl bir mantıkla düşündüler merak ettim doğrusu...

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
cevaplar için teşekkürler yani 21 lvl olana kadar seçkinlerle eşleşemeyeceğiz. Fakat böyle olunca hile oranı daha da artmaz mı sizce? Nasıl olsa bedava diye daha fazla hile kullanıcısı olacak. Böyle bir şey yaparken nasıl bir mantıkla düşündüler merak ettim doğrusu...

Kesinlikle artıcak hile oranı herkes hile açıp açıp ban yicek tekrar yükleyip hile kullanıp tekrar yicek bu kadar basit. Bir an evvel 21 level olup seçkin olmak lazım

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kesinlikle artıcak hile oranı herkes hile açıp açıp ban yicek tekrar yükleyip hile kullanıp tekrar yicek bu kadar basit. Bir an evvel 21 level olup seçkin olmak lazım
ama free indirenler de 21 lvl olunca seçkin olucak demiş bir arkadaş. Yani seçkin hesap olup yine hile açabilirler yanlış mı biliyorum?

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
ama free indirenler de 21 lvl olunca seçkin olucak demiş bir arkadaş. Yani seçkin hesap olup yine hile açabilirler yanlış mı biliyorum?

Yani eğer hileyle veya hilesiz 21 level olabilirsen hile açabilirsin ama bu senin kararına bağlı sonuç olarak 77 tl vermek veya 21 level olmak kolay değil hile açıp ban yersen tekrar seçkin olabilmek çok zor.

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Daha önce oyun sadece botlarla oynamak şartıyla ücretsiz olmuştu. Fakat 2 gün oldu galiba artık tamamen ücretsiz. Silip tekrar indirdim ölüm maçına girdim gerçek oyuncular vardı. Rekabetçi giremedim rank yetersiz diyordu. Anlaşılan para vermek yerine artık ücretsiz olmuş oyun.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
reis cs go çok saçma sapan bir hale geldi. Artık oyuncuların bazı kısımları bırakmayı karar verdi. Metin2 cs go wolftü :D aynı kafadalar o yüzden en kısa sürede bırakmanızı öneririm.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
21 level olması gerek ve telefon onayı istiyor valve

Cooldoge
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Oyun gg beyler dağılın.

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
güzel yaptılar beee

Farkına bile varamassın.
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Byler 21 Level Olunca 77 TLlik Olana Felan Geçmiyorsunuz Siz Olayı Çok Yanlış Anlamışsınız

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kısaca özetleyeyim 26 TL verenler seçkin oldu daha yeni alacaklar ise 21 level olduktan sonra seçkin yapabiliyor ve 70 küsür para vermeden hilesizlerle karşılaşabiliyor. Ben şahsen indiriceğim ve hilesiz oynayacağım 1 kere yaptım hileyi pişman oldum.

bence de geçilmiyordur ama böyle bir bilgi paylaşıldıysa bilemicem.
Bence seçkin olabiliyorsun. Bende emin değilim ama birçok kişi öyle yazmış. Deneyip öğrenmekte fayda var :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...