CS:GO vs Valorant

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Look at this I am Rich
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Selamlar
Az önce bir konu gördüm ve bu konuyu açma gereği duydum, başlayayım
CS:GO'ya 1000 saatimi verdim Global Elite'e kadar çıktım ve bu zamana kadar oyun hakkındaki düşüncelerimi paylaşayım.
1-Toxic Oyuncular: Genellikle Rus veya Türk oyuncular oluyor 1 adamı vuramadığınız zaman mikrofonu bademciklerine kadar sokup size bağırırlar, kick oylaması başlatırlar ama takımdan 4 tane F2 çıkınca susarlar
2-Hileler: Çift Keleş'ten sonra 3 maçımda 1 hile gelmeye başlamıştı. Adam 5 round eco yapıp sonra oto çekiyordu ve SpinBot ile (mevlana) mid kapı tarayıp rount kazandırıyordu Overwatch sistemi çok yetersiz.
3-Oyun Motoru: Oyun Motoru yani source motoru çok eski TF2 HL2 gibi oyunlarda kullanılan oyunlarla aynı motor kullanılıyor ve bu motor çıkalı 20 yılı geçti.(Not: Yazın source 2 gelecek gibi söylentiler var tabi ki önce uzun bir kapalı beta süreciyle)
4:Boostlanmış Takım Arkadaşları: Parayla boostlanan silver'lar supreme rankında bile gelebiliyor bir maçta 0 çeken adam gördüm.
5: Eksik Güncellemeler: Oyuna Valorant duyrulmadan önce Ayda 1 Ya da 2 Ayda 1 güncelleme geliyordu ve bunlar ya ufak şeyler ya da kasa item skin vs. idi fakat valorant duyrulduğundan beridir haftada 1 ya da 2 güncelleme gelmeye başladı görücez neler olucak.

Valorant:
Kapalı beta sürecindeki oyun pek çok yayıncı tarafından oynanılıyor ve izleyiciler bunu düşürmek için yayını izliyor.
1: Neredeyse her gün güncelleme geliyor
2: Açık bulanlara 100.000$'a kadar ödül veriyorlar ve bu sayede hilelerin önüne geçmeyi planlıyorlar.

Şahsi görüşüm CS:GO'nun kemik bir kitlesi var ve bu kitle sadece yeni bir CS oyunuyla bozulur Valorant şuan da oynanıyor ve izleniyor evet sebebi de oyunu düşürmek istemek, merak ve reklam tekniğidir. Riot Games, Respawn ve EA'in yapmış olduğu Apex Legends oyunu gibi reklama parayı bastıkça bastı ancak max 3 ay oynanır daha sonra oyuncu sayısı azalır CS:GO'nun yanından bile geçemez
Kendi görüşümdür lütfen saygı çerçevesinde yorum yapalım.

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
O kadar cs ye koymuşsun dicektim max 5 ay gider valorant diye sonda kendin demişsin :d

⁧⁧ 死
Ultra Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
cs go hala kaç senelik oyun hala zirvede. valorant kitlesini kaybetmemek için düzgün güncellemeler yapması lazım yoksa apex gibi sönük kalıcak

Look at this I am Rich
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
cs go hala kaç senelik oyun hala zirvede. valorant kitlesini kaybetmemek için düzgün güncellemeler yapması lazım yoksa apex gibi sönük kalıcak
Kitlesini kaybedecek, Eninde sonunda bir yerde güncellemeleri bitecek ve sönecek

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Cs nin söneceğini sanmam adamlar halflıfe ilk seriden beri evrenin en iyi oyununu yapıyorlar

Look at this I am Rich
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Cs nin söneceğini sanmam adamlar halflıfe ilk seriden beri evrenin en iyi oyununu yapıyorlar
Bu fazla iddialı bir cümle, HL 1 çıktığı zamanlar en iyi oyundu kabul fakat artık günümüzde çok çok daha iyi oyunlar çıkmaya başladı peki valve son 10 yılda ne yaptı? söyleleyim CS:GO ve Half Life Alyx.
Post automatically merged:

cs go yu geçebilecek potansiyelde bi oyun
Geçemez 1 ay 2 ay gider ama durur

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bu fazla iddialı bir cümle, HL 1 çıktığı zamanlar en iyi oyundu kabul fakat artık günümüzde çok çok daha iyi oyunlar çıkmaya başladı peki valve son 10 yılda ne yaptı? söyleleyim CS:GO ve Half Life Alyx.

Geçemez 1 ay 2 ay gider ama durur
evet 10 yıldır 2 oyun yaptı ama 2 side zirvedeki oyunlar cs fps de devrim yaptı alyx si söylememe gerek yok

Look at this I am Rich
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Baştan sonuna kadar katılıyorum
Teşekkür ederim.

evet 10 yıldır 2 oyun yaptı ama 2 side zirvedeki oyunlar cs fps de devrim yaptı alyx si söylememe gerek yok
CS Devrim yaptı peki nereye kadar? VR Oyununa gelirsek dünyada kaç kişide minimum 10 bin liralık VR Alacak kadar durumu var sence? şunu kabul edin artık valve sadece paraya ihtiyacı olduğu zaman oyun yapıyor.

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Teşekkür ederim.

CS Devrim yaptı peki nereye kadar? VR Oyununa gelirsek dünyada kaç kişide minimum 10 bin liralık VR Alacak kadar durumu var sence? şunu kabul edin artık valve sadece paraya ihtiyacı olduğu zaman oyun yapıyor.
Doğru ama artık bu devirde herkes para derdinde ve unutmayalım half lıfe ilk çıktığında kaç kişide pc vardı zaten valve nin işi bu adamlar devrimci belkide vr a geçişi 50 yıl azalttılar

Look at this I am Rich
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Sizin zirve dediğiniz mekan farklı bir yer galiba.
Şöyle ki Witcher 3 devrim niteliğinde idi ki hala öyle bu yıl çıkan oyunlar bile yanından geçemiyor
BF 1 Tüm dünyada oynandı sayısız rekor kırdı sayısız ödül aldı
Valve'nin yaptığı toplamda zorla 100000 kişinin oynadığı oyun mu zirvede? dalga geçmeyin be VR'a yapılan oyun zirve'ye falan oturamaz.

Doğru ama artık bu devirde herkes para derdinde ve unutmayalım half lıfe ilk çıktığında kaç kişide pc vardı zaten valve nin işi bu adamlar devrimci belkide vr a geçişi 50 yıl azalttılar
Bu senin düşüncen saygı duyarım. Fakat dünyamız bunun gibi teknolojilere hala kapalı.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
adam haklı la okudum valla mantıklı geldi

bağa güzel nalatmışın knk ağzına sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...