CS:GO yan hesabımda hile açarsam ana hesabımda VAC yer mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☾☆ ~ ☾☆
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Yemez ama configten dolayı o hesaba da etki edebilir.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
sanırım ban direk tel noya atılıyor. Ana hesabında orjinal hesabında kullandığın tel varsa ya sil ya değiştir.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
yok kanka hiç bir şey olmuyor çokca kez başka hesapta hile açtıp hiç bir şekilde ana hesabım ban yemedi

Oberkommissar
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Eğer Steam Guard ayni E-Posta veya numaraya bağlıysa yersin evet. Guard bağlamadıysan dosya konumunu silip tekrardan oyunu bütünleme/doğrulama yaparsan ana hesabında uzaklaştırma almazsın.

Not: Daha önce bir hesapta VAC yediysen ve VAC yiyen hesap numarana bağlıysa o numarayı başka bir hesapta kullanma.

Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
"Guard bağlamadıysan dosya konumunu silip tekrardan oyunu bütünleme/doğrulama yaparsan ana hesabında uzaklaştırma almazsın." Nasıl yani hocam bu kısımı tam olarak anlamadım.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Yan hesabın da açtığın zaman orjinal hesabına geçtiğin de configleri sil.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Steam guardı yoksa zaten configleri silip oyunun dosyalarını doğrula dersen steamden sıknıtı çıkmaz.

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
vac yediğin zaman csgo dosyalarının içindeki bütün script ve config dosyalarını sil ve pc inde bulunan bütün hile dosyalarını da sil garanti olsun diyorsan format at eğer ana hesabında girip tekrar oynayacaksan birde hesabındaki telefon numaran sakın ana hesabınla aynı olmasın çok hızlı bir şekilde aynı numara bulunan bütün hesaplara ban atıyorlar aman diyim

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
kalıntı dosya kaldıysa sıkıntı olur hocam usb den aç xfprojecti bence cfg ni de temizle

Üye
5 HİZMET YILI
benim bildiğim ban yemiyor ama ip ban atıyorlar sanki her maç kesinlikle hile çıkıyor orjinal hesabında

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hiç birşey olmaz configleri silmen gereke bilir kendini güvene almak içi configi sil ana hesabına gir bir sorun çıkacağını düşünmüyorum

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
3 YILDIR CS HILESI KULANIYORUM UCRETSIZ YAN HESAP AYN BILGILER WARSA BAN YIYORSUNUZ .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...