CS2 yan hesapta hile kullanılırsa ana hesap banlanır mı?

Üye
1 HİZMET YILI
Yan hesabımda CS'de hile açmak istiyorum fakat 2-3 gün öncesine kadar ana hesabımla aynı telefon numarasını, yan hesabıma bağlamıştım fakat bugün o bağı sildim. Yan hesabımda hile açıp ban yersem, ana hesabım da ban yer mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
CS2 oynadığın hesaba attığı için banı sadece hesap banı yersin, merak etme. Yeni bir hesap açıp oradan devam edebilirsin.

Volbi3X
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hangi hesapta açarsan o yer hesaplar birbirinden bağımsız

Üye
1 HİZMET YILI
sadeçe yan hesap banlanır çünkü ana hesap hile kulanmadı ama eyer ana hesap ha bir skn tıransferi var ise hile kulandıgı var sayılıp göz altına alınır yani dikati olman lazım kanka

ana hesap ve yan hesap aynı gameile kayıtlı ilse oyun firması biraz uylanır gözaltına alınır bir hafta kadar takıp edilir ama hangi ile kulandıgına gör degişir bu yüzden hileyi tam fites 5 şe gazlama sen hahaha

Son düzenleme:
Üye
1 HİZMET YILI
sadeçe yan hesap banlanır çünkü ana hesap hile kulanmadı ama eyer ana hesap ha bir skn tıransferi var ise hile kulandıgı var sayılıp göz altına alınır yani dikati olman lazım kanka

ana hesap ve yan hesap aynı gameile kayıtlı ilse oyun firması biraz uylanır gözaltına alınır bir hafta kadar takıp edilir ama hangi ile kulandıgına gör degişir bu yüzden hileyi tam fites 5 şe gazlama sen hahaha
midnight var

hangi hesapta açarsan o yer hesaplar birbirinden bağımsız
ama önceden iki hesapta aynı telefon numarasına bağlıydı bağı kaldırdım

Üye
1 HİZMET YILI
hayır banlanmaz ban yediğiniz de hangi steam hesabındaysanız o yer sadece banı