Cs Go Yeni hile koruması geliyor olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Today we’re shipping an optional beta branch of CS:GO with changes that are part of our continuing fight against cheating. To help out, you can opt in to the beta by following the instructions
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
.

CS:GO now significantly restricts the types of programs and files that can interact with the game.

In the unlikely event that you launch the game with incompatible files, you will receive a warning indicating the incompatible file and may be blocked from joining VAC-enabled servers. To resolve the issue, you can disable the ‘Trusted Launch’ in your game settings, however this may temporarily impact your trust score.

For developers of third-party programs that interact directly with the CS:GO executable process, we have added requirements that will impact your software. Moving forward, all DLLs that interact with CS:GO will need to be digitally signed with an Authenticode signature. Additionally, we will block signed DLLs if their functionality interferes with the game in any way.

Bu gün oyunu açtığımda bir ekran geldi bende paylaşıyım dedim hile için yeni bir beta yaptıkları yazıyor daha denemedim nasıl bişe oldugun uda bilmiyorum ama ilerleyen zamanlarda yeni hile koruması getireceklermiş gibi geldi

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Ne Kadar Koruma Gelirse Gelsin MemoryHackers Bi Hile Çıkartırr <3<3

Üye
9 HİZMET YILI
Memory Hacker Olduğu Sürece istediğini getirsinler

Bak bir varım bir yokum
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Yalan dolan inanma onlara

Üye
9 HİZMET YILI
gelsin hiç fark etmez bu site çözümünü bulur

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
olabilir reis sonuçta oyun hilelerden korunmak istio

⚡Yuhanse⚡
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
yıllardır benzeri şeyler gördük cs de hiçbir zaman tam olarak önlem almadılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...