Çözüldü CS:GO'da 2. maçın sonlarına doğru VAC hatası veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar CS'de 2. maçın sonlarına doğru VAC hatası diye bir hata çıkıyor ve beni Steam'in bir sayfasına atıyor. Sebebi ne olabilir acaba? Yıllardır kullandığım hesapta yaşanıyor bu, hiç hile açmadım zaten. Hesap ban da yemiyor sadece beni oyuna almıyor. Sonradan tekrar oynayabiliyorum ama geçici süreyle uzaklaştırılıyorum AFK kaldığım için.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Dostum önce VAC ban yemiş misin yoksa yememiş misin onu öğren. Steam topluluk profiline gir sağda levelin altında kırmızı renkle yasaklandı yazıyorsa VAC ban yemişsindir. Ban açılmaz.
Eğer yazmıyorsa muhtemelen oyun dosyalarını doğrulamayla alakalı bir hatadır. Ban değildir yani. İsminde VAC geçen bir hatadır. Onun çözümünü de arama motoruna hatanın tamamını yazarsan bulabilirsin.
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Dostum önce VAC ban yemiş misin yoksa yememiş misin onu öğren. Steam topluluk profiline gir sağda levelin altında kırmızı renkle yasaklandı yazıyorsa VAC ban yemişsindir. Ban açılmaz.
Eğer yazmıyorsa muhtemelen oyun dosyalarını doğrulamayla alakalı bir hatadır. Ban değildir yani. İsminde VAC geçen bir hatadır. Onun çözümünü de arama motoruna hatanın tamamını yazarsan bulabilirsin.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
ticket atma umursamazlar
boşuna zaman kaybetme yani

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
cs oynadığım zamanlar bana da olurdu steamden gir çık yapmaktan başka bi çözümünü bulamamıştım her yaptığında steami yeniden başlatıcaksın hala işe yarıyormu bilmiyorum

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Dosya bütünlüğünü doğrula steamden klasik hata ayda bir alırım. Doğrulayınca Bi eksik çıkar zaten o dosyayı indirir otomatik olarak sonra oyuna girebilirsin.

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
klasik hatalardan bir tanesi bende owerwatch yemeden önce bazen alırdım oyun dosyalarının bütüğünlünü doğrula dostum nasıl doğrularım dersen steamın kütüphanene gel oradan csgoya sağ tık özellikler diyip karşına çıkıcaktır zaten

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Dostum cs girerken arkada başka bir oyunun hilesi varmı 3. partiden atıyor olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kanka bana da oluyordu steami kapayıp açıyıp düzeltiyodum ben. Belki bilgisayarında başka oyunun hilesi vardır onu tehdit görüp kapıyodur.

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
baska bi 3 yazılım arkada acıksa ondanda yapabilir bütün 3 yazılımları kapayıp öyle deneyebilrisin

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ya oyun dosyaların bozulmuş ya da eksik ya 3.parti yazılımdan kaynaklı oyundan atıyor ya da vac ban atmışlar şu durumda sadece ilk dediğim için bir çözüm önerebilirim oyun dosyalarını doğrulatman ya da oyunu silip yüklemen

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Dostum cs girerken arkada başka bir oyunun hilesi varmı 3. partiden atıyor olabilir.
yok kanka bilgisayarda herhangi bir hile yüklü değil
önerileriniz için sağ olun deneyeceğim hepsini arkadaşlar özellikle benim de başıma geliyodu diyen arkadaşların çözümlerini

BBC
Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Steam hesabinda vac ban yada oyun yasaklama olarak csgo gosterilmiyorsa ban yememissindir hesabindan cik gir yap cs dosyalarini dogrula veya direkt olarak sil tekrar yukle

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
nasıl değil kanka vac yazıyosa yemişsindir oyle hata yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...