Çözüldü CS:GO'da 2. maçın sonlarına doğru VAC hatası veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar CS'de 2. maçın sonlarına doğru VAC hatası diye bir hata çıkıyor ve beni Steam'in bir sayfasına atıyor. Sebebi ne olabilir acaba? Yıllardır kullandığım hesapta yaşanıyor bu, hiç hile açmadım zaten. Hesap ban da yemiyor sadece beni oyuna almıyor. Sonradan tekrar oynayabiliyorum ama geçici süreyle uzaklaştırılıyorum AFK kaldığım için.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Dostum önce VAC ban yemiş misin yoksa yememiş misin onu öğren. Steam topluluk profiline gir sağda levelin altında kırmızı renkle yasaklandı yazıyorsa VAC ban yemişsindir. Ban açılmaz.
Eğer yazmıyorsa muhtemelen oyun dosyalarını doğrulamayla alakalı bir hatadır. Ban değildir yani. İsminde VAC geçen bir hatadır. Onun çözümünü de arama motoruna hatanın tamamını yazarsan bulabilirsin.
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Vac bilgisayarında hile tespit etmiş olabilir yada bir hata daha var eğer topluluk sunucusuna girdiysen ondna sonra normal maça giremezsin oyun çık gir steame gir cs.go sağtık özellikler,yereldosyalar oyun btünlüğünü doğrulaya bas kanka bitince bir daha gir

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
başka bir hile açıksa atmış olabilir fakat bazen nadiren de olsa sebepsiz vac atıyorlar öyleyse ticket ile açabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...