Çözüldü CS:GO'da Faceit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar bir sorum olacaktı, Faceitte sByte kullanan var mı? eğer kullanırsam ban yer miyim? bu sorumu saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde yanıtlarsanız sevinirim.

NOT: Hileden kastım ben sadece skin hack için kullanıyorum hileyi, ve açarsam da nadiren wallhack, bu ikisinin dışına kesinlikle çıkmam ve çıkmadım.

Çözüm
Sadece 1 maç kullanabilldim o da şöyle faceite yeni üye hesabı açınca ilk maçta sizden faceitin kendi koruması olan anti cheat programınızı indirmeyi zorlatmıyor. Yalnız 2. maça girmek isteyince AntiCheat indirmeden oyuna giremiyorsun İndirip girince de sByte ne yazık ki çalışmıyor
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Sadece 1 maç kullanabilldim o da şöyle faceite yeni üye hesabı açınca ilk maçta sizden faceitin kendi koruması olan anti cheat programınızı indirmeyi zorlatmıyor. Yalnız 2. maça girmek isteyince AntiCheat indirmeden oyuna giremiyorsun İndirip girince de sByte ne yazık ki çalışmıyor

Çözüm
Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Pekala, gerçekten aradığım açıklayıcı bir cevap olmuş soruma. teşekkür ederim like bıraktım iyi oyunlar saygı ve sevgilerimle.

Emekli İnternet Kullanıcısı
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Dostum.. Ben ücretli hileler dahi denedim hiçbiri çalışmıyor. Ücretsiz bir hilenin çalışma ihtimali imkansız üzgünüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...