Cs go'da FPS düşüklüğü yaşıyorum.Yardımcı olabilcek var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Öncelikle bilgisayardan bahsedeyim.Ekran kartım geforce gtx 1050ti , i3 7.nesil.Cs go da fps sürekli aynı olmuyor.Sürekli bi drop bazen 30 a bile düştüğü oluyor bazen 120 çıktığıda oluyor.Arkadaşlarımda daha düşük ekran kartları oldugu halde 150 fps veya 120 fps sabit oynayabiliyorlar fakat ben ise oynayamıyorum.Bunun sebebi sizce nedir?Çok fazla bilgiye sahip değilim bu konu hakkında.Aydınlatabilcek birisi varsa lütfen benimle iletişime geçsin ve şu sorundan artık kurtulmam lazım.Bu yüzden dolayı kaç defa round verdim ve kaybettiğim maçların haddi hesabı yok bu sorun yuzunden.

✨Konuşmak ihtiyaç olabilir ama susmak bir sanatır✨
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
benim bilgisayar miğlattan kalma ekran kartı gtx 9600 endüşük ayarlarda shadır detayı enyüksekte sabit 60 - 100 fps alıyorum genellikle 70 veya 80 de sabit kalıyor ama 1050 ti ile nasıl o sorun oluyor bilemiyorum :(

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Öncelikle Arkada GPU Ve CPU Yiyen Programları Kontrol Et Eğer Öyle Darboğaz Yapan Bir Şey Yoksa Bilgisayarında Cs:Go nun Başlatma Seçeneklerine -high Yazıp Deneyebilirsin,İyi Forumlar

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
valla 5 yıllık canavar laptop'umla 30 40 fps min 50 ortalama alıyorum , asıl üzücü olan 1050 ti si olan birinin fps sıkıntısı çekiyor olması sjsj çözünürlüğü düşürmeyi dene birde hard disk dolmuş olabilir yapabiliyorsan format at hard disk zamanla daha fazla ram yemeye başlar ( uzun hikaye açıklamıcam bilen bilir ) format hdd yi temizler ram daha az kullanılır oyunlarda ekran kartından önemli olan ram ve ram'ın hz sidir ram kaç gb ?

Herkesin menfaatince kankisin bu hayatta.
Süper Üye
8 HİZMET YILI
arka planda çalışan programları kapat gereksizleri sonra modem resat at 5 dk bekle sonra %temp% temizle

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
İşlemcinin modelini yazar mısın ? Benim düşüncem işlemcin ekran kartını tam anlamıyla besleyemiyor.

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Bak şimdi bazı kodlar var onları vericeğim başlatma seçeneklerine yapıştır bunları
Kod:
 -high  -nojoy  +mat_queue_mode 2  -nod3d9ex1  -novid  -threads (kaç çekirdeğin varsa o değeri gir.)

Ve Windows 10 son sürüm kullanıyorsan Nihai Performans Modu var onu açabilirsin internette videoları var.

Driverlarını güncel tut virus varsa temizle.

Birde darboğaz varsa kontrol et.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...