CS:GO'nun Oyuncu Kaybetmemesi İçin Fikirlerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Selamlar, malum valorant gibi mekanikleri zayıf ve kitlesi toxic, silah hissiyatı kötü olan bir oyun csgo'ya rakip olmuş bulunmakta. Bunun birkaç sebepleri var bana göre;
1-) 128tick sunucuları ve Istanbul sunucusu olduğu için düşük ping'le oynuyoruz.
2-) Twitch ve canlı yayın platformunda FPS oynayan yayıncıların birçoğu valorant'ı 7/24 oynadığı için dahada kitle kazanmış olabilir.
3-) Ucuz skinler...
CS:GO eğer oyuncu kaybetmek istemiyorsa hilecilere ve 10 yıldır getirmediği 128tick sunucular getirmesi lazım bana göre böyle.
Valorant'ta Plat eloya kadar toxic ve iq less insanlar bulunurken CS:GO'da Nova 2-3'te bile böyle insanlar bulunmamakta.

İyi günler dilerim.
Sizinde fikirleriniz varsa belirtebilirsiniz.

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
kanka zaten 1 milyon anlık oyuncuya ulaşıyor operasyon geldiği zaman hala en büyük fps oyunu

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
csnin oyuncu kaybetmemesi için yapması gereken tek şey hilelere güzel bi çözüm bulması.

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
skinler çok pahalı ve 128 tick gelmeli ve en en en önemlisi hilelere çözüm bulmalı bence valorant cs nin yanında bi flash player oyunu kadar vasat ama işte moda oldu

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
hocam bende ındırdım bır sure oynadım oyun hıleden gecılmıyor yas ortalaması cok dusuk o yuzden kısa bır surede bıraktım . yukselebılmek ıcın bılek degıl orada hıle gereklı hıle her oyun ıcın gereklı degıl bnm gorusum.

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Free Hileleri neden maddelerine eklemedin sanki oyun hileyi tamamen engelliyebiliyormuş gibi

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Fps oyunlara 2000 yılında counter-strike beta 7.1 ile tanıştım, sonrasında 1.3 ve efsanevi 1.5 versiyonlarda uzun yıllar geçirdim Crt 60Hz monitörler ve toplu mouse 'lar ile azmı oynardım, 1.6 dan sonra soğudum açıkcası eski tadı vermemeye başladı. Motorunun değişmesi , içerikteki paralı öğeler insanları farklı bir yöne götürdü.

Ama görüyorumki bu cs sevdası bitmez , vakti zamanında çıkan rakiplerini gömmüştür, gömmeyede devam edecektir diye düşünüyorum. Sonuçta fps oyunlarını insanlara sevdiren Fps 'lerin atasıdır kendileri.

Geçen 1.6 serverlarına göz attım 10 yıldır açık kalan serverlar var, nasıl bir sevda siz düşünün.

Biraz nostalji yaşamak isteyenler için.
Old but gold

Vaybe TeamQuash takımından Ümit nam-ı diğer Undertaker, saçlar gitmiş çoluk çocuğa karışmış.

Ekşideki yorumlar 2000-2001 yılları :D
1608887700056.png

1608888549289.png

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
CS GO2nun oyuncu kazanması için yapması gerekenler görünüşte basit teknik anlamda zordur.
1- oynanış mekanizmasını değiştirmesi lazım
2- silahlarda tıpkı insurgency, battılfield4 gibi oyunlardaki gibi nişan alma mekanizması olması lazım. ynai saçma sapan bir artı + işareti üzerine kurulumu bir aim, vuruş hissiyatı vermez ve efektif olmaz. sağ tuşa basılınca yada basılı tutunca silaha tek gözden aim vermesi lazım, silah geri tepmeleri lazım, silah efektifleri eklenmeleri lazım.
3- silah eklentileri olması gerekmekte en büyük eksiğidir. sadece 2 tane silaha susturucu söküp takabiliyor olmak gerçekten durumun vahim olduğunu gösterir.
4- silah en vanterinin genişlemesi ve oyun yeni silahlar eklenmesi
5- oyundaki tüm silahların özelleştirilebilen taktiksel eklentilerinin olması
6- oyuna yeni karakter dış görünümleri ve yeni zırhlı giysiler ve özelleştirilebilir koruma sağğlayan zırhlı giysi ve ekipmanlar eklenmeli
7-oyuna büyük haritalar eklenmeli
8- diğer tüm CS sürümleri tek bir oyun olan CS GO da bir araya getirilmelidir.
9-Hile karşıtı önlemler üst seviyeye getirlmelidir.
10. vurulma efektleri, kan efektleri ve partikülleri geliştirilmeli ve daha gerçekçi dizayn edilmelidir.
11- parçalanabilir duvarlar, kapılar, pencereler olmalı oyunda bazı texturlerin parçalanması ve belli dayanıklıkların sonun yıkılması yada yok edilmesi lazım
12.- el bombası çeşitleri arttırılmalı ve bir yerde ol bombası patladıktan sonra orada çukur oluşmalı ve etrafa şarapneller dağılmalı ya da birisi bomba ile öldüğünde ölen kişinin parçalarını netrafa dağılması gerekmektedir.
13- seslerin kesinlikle yeniden el den geçirlip düzeltilmesi lazım gerçekçi silah ses efektleri ve bomba ss efektleri eklenmesi lazım
14-hayatta kalma battle royale modu gelmeli , kendine özgü devasa bir haritada, kendine özgü silahşarıyla oynanabilir bir survivor modu eklenmeli
15-oyun içi büyük haritalara bir takım binek araçlar eklenmeli (büyük harita yapılırsa)
16- görev modları olmalı ve ister arkadaşlarla ister tek başımıza görev modlarını tamamlayıp ekstra ödüller kazanabilmeli ve bu görelere oyun ile alakalı hikaye ve o hikayeye göre karakterler eklenmeli
17- CS GO 'daki standart karakterin bir biografisi bir amacı geçmişi olmalı
18- takım arkadaşına ikinci kez kasıtlı olarak saldıran kişi oyundan oylama yapımaksızın atılmalı
19-şarjör değiştirme efektleri gelmeli ve değişmeli
20- oyunda iklim şartlarının değişik olduğu haritalar yada mevcut haritalara farklı iklim yani hava durumu değişkenleri eklenmeli, örneğin sisli fırtınalı yada karlı fırtınalı yada yağmurlu değişkenler eklenmeli ve gerekli ses düzenlemeleri yapılmalı.
21- zombi modu olmalı fakat nexon zombi deki gibi değil, 1den 100 e kadar vaveler yani dalgalar olmalı her dalgada daha güçlü ve daha çok zombi olmalı ve her dalga öncesinde kaanılan paralar ile daha güçlü silahların yanı sıra savunma barakaları ve savunma silahları inşa edilebilmeli ve bunlarlar uyumlu bir harita.

bu dediklerim olursa ne olur?
bu dediklerim olursa CS GO dünyanın en iyi FPS Hayatta kalma oyunu olur ve en çok kazandıran oyunu olur.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
csgo oyuncu kazanmak isteseydi gerçekten çok yararlı bi konu olurdu.Adamlar para kazanmak istiyor oyuncu değil :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Oyuncu sayısı ile cs:go'yu savunanlar olmuş... F2P kategorisinde artık cs farkındasınız dimi?
Cs'nin bititğini kabullenmek gerekiyor, birkaç yıla aynı 1.5 gibi sadece hastalarının oynadığı bir oyuna döner eğer hile sistemine bir çözüm getirmezlerse

--bir de, oyuncu sayısından öte ceplerine giren parayı düşündükleri için, en büyük pazara sahipler, adamların tek derdi para kazanmak. Bunu bir mmo yapımcısı yapıyor olsaydı herkes ağlıyordu ama iş cs olunca gıkı çıkmıyor kimsenin ^^

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
valla kanka valorant gibi bir oyunu cs ye rakip olarak nitelendirmek bana doğru gelmedi hileler hakkında biraz daha gayret gösterirlerse çok daha zevkli maçlar olacak bence

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
oyun büyük oldugu halde bile pc olmadanda bir şey yapmasın dostum

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
umurlarında değil hala paralarının peşindeler. Kitleyi umursamıyorlar para her şey onlar için.

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Görüşler güzel bence Ama cs goda rus hileciler çok

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Kanka dediklerin mantıklı evet ama oyuncu kaybetmesini bir diğer sebebi valorant çoğu oyuncu esporcu olma hayalleri ile cs bırakıp valo geçiyor

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
oyuncu kaybetmemesi için tek çözüm hile sistemini degiştirmeleri lazım gayet güzel bir oyun ve skinleri cok pahalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...