CS:GO'yu yeni aldığım hesap geç maç buluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Selam, yeni mail adresi ve Steam hesabı oluşturdum ve Prime status satın aldım. Fakat rekabetçi maçı aramayı başlattığımda ortalama 10-15 dakikada maç buluyor. Main hesabımla girdiğimde böyle bir sorun yok. Hile falan kullanmıyorum. Çözümü var mıdır? Böyle bir şey başınıza geldi mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bir çok sebebi olabilir.
seçtiğin maplerle de alaklı olabilir
maç havuzuna başka mapler ekleyerek de denemelisin

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
hocam sana önerim mesela dust 2 de kısa veya uzun rekabetçi modları var, herhangi biri dersen süreyi saçma sapan uzatıyor sen onu herhangi biri değil de hangisine daha çok kafan yatıyorsa seçeceksin süre acayip kısalıyor. + olarak maplerin hepsini seçmemeye çalış 2-3 tane sevdiğin iyi oynadığın seçersen daha hızlı bulur

Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Kanka internet hızını kontrol etmen gerekiyor youtubeden arastıra bilirsin kardeşim bne öyle düzlttim bnedede vardı aynı sorun.

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kanka güven faktörüyle alakalı olabilir benim bi hesap vardı reportlanıp duruyordu kıçımı yırtarak supreme çıkarmıştım bi baktım kıp kırmızı güven faktörü, steamde forumlar var kanka nasıl onu yeşil yapacağınla alakalı faceitfinderdan bakabilirsin gri ise çok fazla report atma

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ayarlardan ping değerini ayarlarsan sorun çözülebilir
ikinci olarak fazla map seçme en çok oynanan mapları tercih et.

ikinci olarak hesaptada bir problem olabilir bu yüzden bi steame destek atmanı öneririm.

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Ayarlardan pingi 100 yap ve çok oynanan maplerden seç bulursun. CSGO genel olarak geç buluyor zaten artık.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
muhtemelen az harita seçtin. en az 5 harita seç. oyunda rankın yükseldikçe daha kolay maç bulmaya başlar o zaman harita havuzunu daraltabilirsin

tekatanlarclubüyesi
Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
4 HİZMET YILI
ayarlarda ping olayı var onu fulle her taraftan adam bulucaktır sana

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
eğer ki geç saatlerde oynuyorsan ondan bulmayabilir veya seçtiğin haritalar genelde oynanan haritların dışındaysa bundan dolayıda olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kanka bence tüm mapları seç sabırla bekle 10 15 dakkada buluyorsa hala rank alana kadar sık dişini derim bunun bi çözüm yolu olacağını düşünmüyorum varsa da herkeste aynısı olacağını da düşünmüyorum rank almaya bak bence o zaman düzelebilir.

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
İlk 20 maç kadar bunu yaşayacaksın. Güven faktörün normal oyunculardan çok düşük seçkin olsanda olmasanda sistem seni güvenilir olarak görmüyor. Öncelikle steam levelini biraz yükselt 10 level yeterli olacaktır, steamın topluluk rozzetini yükseltebildiğin kadar yükselt, aldığın oyunlara değerlendirme yap, olabildiğince arkadaş isteği alıp profiline yorum yapmalarını iste. Oyun içerisinde legit bi şekilde övgü al. Bunları yaparsan ve ilk 10-20 oyunu atlatırsan yüksek güven faktörüne sahip olacaksın ve bu sorun çözülmüş olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...