cs source 2 e spora etkisi olur mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
merhabalar başlıkta da belirttiğim gibi cs source2 geldiğinde e sporda bir değişim olur mu ? çünkü cs nin önü çok açık değil valorantın önü e sporda falan daha açık diyorlardı sizce source2 geldiğinde cs nin e spor tarafı ne gibi bi değişim görür?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Yine valorant gibi olacağını sanmıyorum fakat cs source 2'nin üstünde durulursa valorant gibi olabilecek potansiyeli var adam akıllı bir anti-cheat sistemi getirdikleri taktirde 10 numara 5 yıldız olacağı taraftarıyım

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
9 HİZMET YILI
Çok fazla olucağını düşünüyorum açıkcası

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Yeni oyun modları ve haritalar eklenebilir CS: Source 2'nin CS:GO'nun rekabetçi sahnesindeki konumunu belirgin şekilde etkileyeceğini söylemek kesin değil.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
espor tarafı cs ile aynı olur da anti cheat sistemi kesinlikle çok iyi olması gerek ama pek öyle olacak gibi durmuyor

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
merhabalar başlıkta da belirttiğim gibi cs source2 geldiğinde e sporda bir değişim olur mu ? çünkü cs nin önü çok açık değil valorantın önü e sporda falan daha açık diyorlardı sizce source2 geldiğinde cs nin e spor tarafı ne gibi bi değişim görür?
TR olarak aynı kalır knk çok etkisi olmaz. İstanbul da server falan açılır. hilelere engel bulunur bir ihtimal değişir işler...

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
oyunun dosyalarında anti cheat ile ilgili bazı kavramlara rastlamışlar aynı şekilde 2 bıçak geleceği ve mobile kelimesi geçtiği gibi çok şey sızmış bakalım zamanla göreceğiz ama şöyle bir gerçek var counter strike markası hiç bir zaman kan kaybetmez hem topluluk hem espor anlamında

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bence olur Sonuçta büyük bir oyun

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
CS: Source 2'nin espor dünyasına etkisi hakkında herhangi bir şey söylemek mümkün değildir.

Ancak, bir oyunun espor dünyasında başarılı olması için, dengeli ve rekabetçi bir oyun mekaniğine sahip olması gerekir. Ayrıca, turnuvalar, ödüller, oyuncuların eşleştirilmesi ve oyun deneyimindeki kalite gibi diğer faktörler de önemlidir. Dolayısıyla, CS: Source 2'nin espor dünyasına etkisi hakkında bir şeyler söylemek için, oyunun özelliklerinin ve espor topluluğunun ilgisinin ne kadar olduğunu görmemiz gerekiyor.

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Merhaba! Counter-Strike: Source 2'nin gelmesiyle birlikte, CS:GO'nun rekabetçi oyun sahnesinde değişimler yaşanabilir. Ancak bu değişimlerin tam olarak ne olacağına dair kesin bir şey söylemek zor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ben source 2 nin balon olduğunu ve base game den çok ciddi farkları olmadığına inanıyorum bence de birkaç ay sonrasında csgo gibi sabit bir şekilde devam edicektir

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
valorant yine daha çok oynanmaya devam eder

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
cs2'nin eski oyunculari yeniden cekecegi asikar, e sporda da gelisme elbet olur ancak valorant'a suan yetisemez kanimca.

Alpaçino
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Yine valorant gibi olacağını sanmıyorum fakat cs source 2'nin üstünde durulursa valorant gibi olabilecek potansiyeli var adam akıllı bir anti-cheat sistemi getirdikleri taktirde 10 numara 5 yıldız olacağı taraftarıyım
Kanka ne kadar şey getirselerde valo gibi olmasının imkanı yok riot games oyuncularına çok önem veriyor.

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
oldukça eğlenceli maçlar izleyeceğiz özellikle xanteres simple gibi oyuncuların performansını merak ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...