- Konuyu başlatan
keşke patlasa da hilesiz oyun oynasak ama imkansız gibiAşırı belli değil ama yakında patlar
keşke patlasa da hilesiz oyun oynasak ama imkansız gibiAşırı belli değil ama yakında patlar
O değilde bir hile ve forum sitesinde umarım patlar diye bi yorum yapmak ? mantığı anlıyamadım umarım güncellenirkeşke patlasa da hilesiz oyun oynasak ama imkansız gibi
maalesef herkes kullanıyor diye kullanıyorum. ama hilesiz bir ortam olsa hayır demem.O değilde bir hile ve forum sitesinde umarım patlar diye bi yorum yapmak ? mantığı anlıyamadım umarım güncellenir
Herkes yapıyo diye yapıcaksan biliyosun devamını pencere meselesimaalesef herkes kullanıyor diye kullanıyorum. ama hilesiz bir ortam olsa hayır demem.
bir seüre sonra anlaşılıyor baya iyi ban sistemleri varahk kolay kolay farkedilmiyor da illaki anlarlar bi süre sonra
aldıgın silaha göre F tuşuna basıcaksın F9 galil örneğin.Hocam nasıl kullanacağız, ahk açık dosyada açık ama oyun içi f8 çalışmıyor sprey sekiyor
m4a4 alıp tuşuna basıyorum fakat dediğim gibi çalışmadı sprey sekiyoraldıgın silaha göre F tuşuna basıcaksın F9 galil örneğin.