Aylığı 240 tl. Ben sınırsız veriyorum. Hala satılık.Direkt paylaşsana knk adam gidip sahiplerinden aylık alır *****'e 500 tl vereceğine
Trigger var. Ban riski yok tek kişiye satacağım için. Ayrıca kırmızı güven faktörüne düşürmüyor hile.trigerbot varmı
ban risk varmı
You will get a cs2 ud cheat lifetime. With all features. They're selling this cheat for 240 turk liras monthly. Im selling lifetime 500 tl. Also this cheat doesnt get red trust factor.I'm interested but at the moment I can't afford it, what else can I get?
sınırsız veriyonda oyuna update geldikten sonra sattığın sürümü güncellemeyeceksin sattığın kişilere ve 240 lira hiç bişiAylığı 240 tl. Ben sınırsız veriyorum. Hala satılık.
Trigger var. Ban riski yok tek kişiye satacağım için. Ayrıca kırmızı güven faktörüne düşürmüyor hile.
You will get a cs2 ud cheat lifetime. With all features. They're selling this cheat for 240 turk liras monthly. Im selling lifetime 500 tl. Also this cheat doesnt get red trust factor.
dostum hilede oto update offsetler var. ne yaptığımı biliyorum yani bana açıklama yapmana gerek yok. hadi dediğin gibi bir durum oldu. müşteriyi mağdur etmem gerekirse kendisine özel istediği gibi bir hile yazarım.sınırsız veriyonda oyuna update geldikten sonra sattığın sürümü güncellemeyeceksin sattığın kişilere ve 240 lira hiç bişi
faceitde çalışıyor mudostum hilede oto update offsetler var. ne yaptığımı biliyorum yani bana açıklama yapmana gerek yok. hadi dediğin gibi bir durum oldu. müşteriyi mağdur etmem gerekirse kendisine özel istediği gibi bir hile yazarım.
denemedim ama zannetmiyorum. kernel level bir hile değil bu. yalnızca vac ve güven faktörü konusunda güvence verebilirim.f
faceitde çalışıyor mu
hayırfaceitde çalışıyor mu