hayır, vanguardı kapatmana gerek yok, güvenli bir şekilde oynayabilirsin dostum. ^^Hileyi kullanmam vanguard'ı tetikler mi komple kapatmam mı gerekiyor vanguardı
Merhaba, FaceIT için şu anlık hiç kimsede Skinchanger mevcut değil, var diyen de dolandırıcıdır.Merhabalar, Faceitte sorunsuz bir şekilde kullanabiliyor muyum? ona göre satın alacağım.
Selamlar, geç gördüğüm için kusura bakma. ^^Merhabalar kolay gelsin, guncel olarak MesaChanger kullaniyorum destek amacli sizinkine gecmeyi dusunuyorum hocam bittiginde surem. Bir kac sorum olacak ;
- En son ne zaman guncelleme aldi ve ne sıklıkla güncelleme atıyorsunuz?
Her CS update üzerine mi yoksa 2 haftada bir gibi belirli süre zarfında mı?
- Main hesapta acılacak kadar güvenli mi hic VAC Ban raporunuz oldu mu?
- Uzun suredir kullanan kullanicilar var mi? Varsa deneyimlerini bir yerlerde paylaşıyorlar mı konu vs açıp?
- Menu Hotkey degistirebiliyor muyuz?
Birde Mesa yi 'tabz' ın koduyla €4 ya aldım normalde €5, bu bir ayligi. 3 ayligi ise 10 Euro. Sizinki bir tık only skinchanger icin pahalı geldi hocam. Life time 2000tl.
Teşekkürler, unlock inventory access rekabetçi maç içerisinde envanterinize erişip, silahları veya skinleri değiştirebilmenize olanak sağlar.Sagolun hocam bu kadar ilgili olmaniz cok hos en yakin zamanda denemek icin alicagim 5 Euroluk 2 hafta gecerli olsaymis super olurmus.
Unlock inventory access tam olarak nedir? Ve en sondaki fotografda bir chams var multi cheat mi developluyorsunuz? Bir de ek olarak madalya eklemeyi dusundugunuzu soylemissiniz, benim bildigim kadariyla pinleri bizim disimizda lobi harici kimse goremiyor, lobide gorunuyor ancak profile tiklandigindaki thumbnail halinde cs icinde madalya gozukmuyor absurd duruyor bir tik
Teşekkürler, fiyatlarımız sabit kalacaktır. İleri dönemde ödeme sistemlerimizde değişiklik yapacak olursak indirim kodları eklenir, böylece yüzdelik indirimler alabilirsiniz.Sagolun hocam her yanitiniz icin, 1 haftaligin fiyatinda ya da suresinde hic degisikliye gitmeyi dusunuyor musunuz yoksa sabit politikada mi kalicaksiniz
FPS konusunda olumsuz geri dönüş almadık.Anladım hocam sagolun, oyun ici performansa etkisi ne kadar injectleme sonrasi fps dususu vs, multi hile bende kasiyor only skinchanger kasmiyor
Skinler envantere geliyomu yoksa sadece görünıyomuhayır, vanguardı kapatmana gerek yok, güvenli bir şekilde oynayabilirsin dostum. ^^