- Konuyu başlatan
-
envantere geliyor.Skinler envantere geliyomu yoksa sadece görünıyomu
youtube kanalımda videosu var, menu tusu insertyükledim hileyi açılmıyor hangi tuşla açılıyor bu hile
FACEIT Desteği eklenmiştir.
hayır, çalışmaz.guncel faceitda çalışıyor mu
Dostum 1 haftalık almayı düşünüyorumda denemek için daha yeni sistem aldım internettede virüslü falan diyorlar çoğu hile veya skinchanger çok anlamam bu işlerden ama virustotal falan oluyorsa atabilirmisin acaba rica etsemhayır, çalışmaz.
üçüncü parti programların hepsinde trojan algılar, bu içerisinde trojan olduğundan değil, hile programı olmasından kaynaklanır. discord adresimize gelip kullanıcılara sorabilirsiniz. gg/skinchangerDostum 1 haftalık almayı düşünüyorumda denemek için daha yeni sistem aldım internettede virüslü falan diyorlar çoğu hile veya skinchanger çok anlamam bu işlerden ama virustotal falan oluyorsa atabilirmisin acaba rica etsem
Tekrar dener misin kankam sana zahmet.hocam hile suan calismiyor discord baglantisi da gecersiz
hocam hilemde skinchanger çalışmıyorMerhabalar kolay gelsin, guncel olarak MesaChanger kullaniyorum destek amacli sizinkine gecmeyi dusunuyorum hocam bittiginde surem. Bir kac sorum olacak ;
- En son ne zaman guncelleme aldi ve ne sıklıkla güncelleme atıyorsunuz?
Her CS update üzerine mi yoksa 2 haftada bir gibi belirli süre zarfında mı?
- Main hesapta acılacak kadar güvenli mi hic VAC Ban raporunuz oldu mu?
- Uzun suredir kullanan kullanicilar var mi? Varsa deneyimlerini bir yerlerde paylaşıyorlar mı konu vs açıp?
- Menu Hotkey degistirebiliyor muyuz?
Birde Mesa yi 'tabz' ın koduyla €4 ya aldım normalde €5, bu bir ayligi. 3 ayligi ise 10 Euro. Sizinki bir tık only skinchanger icin pahalı geldi hocam. Life time 2000tl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?