Alıyorum CS2 FACEIT veya global hilesi

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Selamünaleyküm. CS2 FACEIT veya globalde geçerli hile arıyorum uygun fiyatlı, ciddi alıcıyım.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ne kadar paran var ona göre sana bir kaç söyleye bilirim ama çok iyi hile değiller haberin olsun

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
cs2 mm için midnight önerebilirim. Hem ucuz hem kaliteli

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
selam güncelleme normal mm için midnight önermiştim sanırım Faceit için bir hile var, dma veya başka bişey kullanmana gerek yok diyorlar ancak fiyatı baya bir tuzlu. Belki satıcılarını biliyorsundur elocarry. Elocarry sitesine gir CS2 Faceit hilesi var, ancak Türkiye satışları yok diye biliyorum sanırım kripto vs. ile halledebilirsin onu sorun şu ki fiyatları çok tuzlu. 250 Sterlin 1 ay için. Biraz normal aslında hem ud bir hile sunuyorlar hem de slotlu yani isteyen herkes kullanamayacak slotlar dolduğunda satışı olmayacak yine de 250 Sterlin verir misin bilmiyorum

şuan deneyince preslot diyor 25 sterlin ek istiyor bilgine

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
selam güncelleme normal mm için midnight önermiştim sanırım Faceit için bir hile var, dma veya başka bişey kullanmana gerek yok diyorlar ancak fiyatı baya bir tuzlu. Belki satıcılarını biliyorsundur elocarry. Elocarry sitesine gir CS2 Faceit hilesi var, ancak Türkiye satışları yok diye biliyorum sanırım kripto vs. ile halledebilirsin onu sorun şu ki fiyatları çok tuzlu. 250 Sterlin 1 ay için. Biraz normal aslında hem ud bir hile sunuyorlar hem de slotlu yani isteyen herkes kullanamayacak slotlar dolduğunda satışı olmayacak yine de 250 Sterlin verir misin bilmiyorum

şuan deneyince preslot diyor 25 sterlin ek istiyor bilgine
Açılıyor ama ban riski var mı yakalanıyor mu