Üye
Cs2 de hileyi açarken pc de valorant var diye hata alıyorum help me
Aynenhangi hile dostum midnight mi ?
yok dostum alakası yok midnight valorant hesabını korumaya almak için arka planda komple kapatmanı istiyor buda cmd kodu ile oluyor sc stop vgk yazması lazım cmd ye sonra girmesi gerekiyorVanguardi silmekle de olmaz valoranti komple kaldırman gerekli,daha sonra tekrar kurarsın valorantı,işi garantiye al valoranttan ban yeme
midnight'a yeni güncelleme gelmiş o zaman eskiden valorantı kaldırmanı istiyorducmd açıp söyleyeceğim kodu yaz sc stop vgk bunu yaz enter yap sonra cmd kapat steam kapat hileyi aç
yok dostum alakası yok midnight valorant hesabını korumaya almak için arka planda komple kapatmanı istiyor buda cmd kodu ile oluyor sc stop vgk yazması lazım cmd ye sonra girmesi gerekiyor
yemez 3 yıldır kullanıyorumAçma enin de sonun da VAC ban yiyeceksin ...
Kral hile mile açmayn ban yiyeceksiniz yapmayın ya bak sizin için diyorum....yemez 3 yıldır kullanıyorum
yorum kasmak için boş yapma 50 level steam seviyeli 5 bin saatli hesabımda 3 yıldır midinght kullanıyorum hiç bir problem olmadı gidip çar çöp türk hileleri kullanırsanız hesabınız tabiki de yasaklanır hepsi copy paste çünküKral hile mile açmayn ban yiyeceksiniz yapmayın ya bak sizin için diyorum....