Alıyorum Cs2 hile satın alıcam

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
siteden almak istiyorum burdan birinden değil pek güvenmiyorum çünkü bana site önerirmisiniz

✔️ Her Zaman Daha İyiye ✔️
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Benim kendi fikrime gelirsek ben sana Midnight almanı önerebilirim. Kullandığım hileler arasında en güvenilir olan buydu.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhabalar piyasaya yeni geldik geri geldik urunlerimiz gayet iyi şuana kadar ud gidiyor discord adım valentinocheats eklersen yardımcı olurum sunucumu buraya atamjyorum geldiğinde atarım bakarsın fiyatlarımız gayet uygun
Pricing for 🇹🇷 :
💳 : 1 Günlük Key — 200
💳 1 Haftalık Key — 350
💳 1 Aylık Key — 700
teşekkür ederim ama böyle almak istemiyorum siteden almak istiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
site linki varmı acaba

veya nerden alabilirim site hariç sanırım TR ye destekleri yok
Lmarket sitesinden alabilirsin kredi kartı ile ödeme var 5 ay kullandım en iyi skin hilesine sahip legit ayarlarıda çok güzel ayrıda ban da yemedim midnight en iyi tercih olacaktır fiyatına göre aylık 7 euroydu sanırım

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Lmarket sitesinden alabilirsin kredi kartı ile ödeme var 5 ay kullandım en iyi skin hilesine sahip legit ayarlarıda çok güzel ayrıda ban da yemedim midnight en iyi tercih olacaktır fiyatına göre aylık 7 euroydu sanırım
tam site atma şansın varmı bulamadım siteyi

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ben buradaki siteden alıyorum. Şimdiye kadar hiçbir problem yaşamadım.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
hocam iyi hoşta paypal istiyor bende yok onu nasıl yapıcaz
Paypal ilede ödeme yapabilirsiniz diyor orda sana, sen oranın altına indiğinde buy now yazar ona tıkla daha sonra açılan sayfada sağ tarafta "Proceed to checkout" yazacak ona tıkla kartla ödeme sistemine geçiş yapacak zaten.

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
hocam şimdi alcak olsam nasıl bana hileyi falan ulaştırcaklar anlatırmısın sana zahmet ilkez böyle alıcam çünkü
satın aldıktan sonra senin karşına bir ekran çıkıyor lisans anahtarın, hilenin kurulumu nasıl yapılır hem yazılı hem video ve indirme linki ekranı kapatırsan diye epostanada yolluyorlar sorun yaşamazsın büyük ihtimal

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hocam midnight öneririm. Türkiyeden alacaksanız Resellerdan alacaksınız. Benim bildiğim en ucuz güvendiğim/kullandığım reseller ezmod dur. Ezmod midnight cs2 yazdığınızda çıkar. Midnight ın orjinal sitesine gidip eu reseller larından hangisi ucuzsa ordan da alabilirsiniz. Keyifli hsler.

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Merhabalar piyasaya yeni geldik geri geldik urunlerimiz gayet iyi şuana kadar ud gidiyor discord adım valentinocheats eklersen yardımcı olurum sunucumu buraya atamjyorum geldiğinde atarım bakarsın fiyatlarımız gayet uygun
Pricing for 🇹🇷 :
💳 : 1 Günlük Key — 200
💳 1 Haftalık Key — 350
💳 1 Aylık Key — 700
Aman güvenmeyin bu sahtekara beni 1800 TL dolandırdı