vac ban yedirmeyen offsetler vs güncel bir hile istiyorum orbit premium vs. tarzı ban yedirmicekse paste hileye oekyim ama kendi menüsü olsun yani menude paste olmaısn. yapabilecek var mı veya nerede yaptyırabilirim
TR'de kolay kolay bunu yapabilecek birisi çıkmaz, çıksa da ciddi paralar döner. Bu tarz işler için Türk geliştiricileri değil güvenilirlik ve dolandırılmamak için yabancı geliştiricileri tercih etmelisin.
Bana github sayfanı atar mısın? bildiğin kütüphane dilleri, bugüne kadar yaptığın içerikleri. Github sayfası olmayan birisi değilsindir gelip sıfırdan hile yapabileceğini iddia ediyorsan.Portföy nerede paylaşıyorsun? eğer bunları açıklayıp sunamıyorsan başka dolandıracak birini arayabilirsin.
Bana github sayfanı atar mısın? bildiğin kütüphane dilleri, bugüne kadar yaptığın içerikleri. Github sayfası olmayan birisi değilsindir gelip sıfırdan hile yapabileceğini iddia ediyorsan.Portföy nerede paylaşıyorsun? eğer bunları açıklayıp sunamıyorsan başka dolandıracak birini arayabilirsin.