cs2 için obs ayarları önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
cs2 de kayıt almadan önce 170-180 fps alıyorum yaklaşık. fakat fps im 60 ın altına düşmediği halde ve 60 hz olmama rağmen donma hissini alabiliyorum nasıl ayarlar yapmalıyım yardımcı olurmusunuz

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
FPS yükseltme değilde OBS ayaları adında videosu var onu izleyip bulamadıysan hayatta bulamazsın :D

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
aylardır bu hata bendede var çözemedim ytden bi dünya farkli farkli videolar izledim bi cözüm videosu koyan yok bulabilirsen cok iyi olur valla

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
sizin yapacagınız yorumların .... kardeşim ilk önce yayın açıyorsan yada kayıt alıyorsan cs de kullandıgın çöznürülüğü kulllan ve ekstra olarak yayın yerınde kç fps oldugu yazıyor mesela çözünürlüğü 1440x1080 yapmıssındır altında onun kaç fps ile kaydedilçöegı yazar sen olursa 30 fps kayıt yaprsan takılır bunu arttırman lazım ama fazla artırırsan bu sefer pc kaldırmaz ve takılmalar meydana gelir

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Büyük ihtimalle sisteminin bir parçası düzgün olarak çalışmamasından kaynaklı anlık drop girmekte fan ayarların ve ekran kartın tam performans çalışmasını kontrol ettin mi

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Video kaydını nerden alıyorsun?, kodlayıcı olarak ekran kartını mı yoksa işlemci mi kullanıyorsun? Sistemin ne?

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Sistem özelliklerini paylaşsaydın daha iyi olur ama obs ayarlarına gir ordan ayarlardan video kısmından 30 fps e kadar düşürebilirsin ve bit hızınıda düşürebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
obs'nin normal fps'ini düşürmesi o konuda bişey yapamazsın daha düşük sistem gereksinimleri gereken kayıt alma uygulamalarına bakabilirsin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Monitorun dusuk geldi bana yukseltebilirsin bence 144hz ye

Üye
2 HİZMET YILI
bu sorunun geforce experience ile çözüleceğini düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...