CS2 ilk defa hile kullanacak birisine hile önerisi

Üye
CS2'de hile açacağım fakat ne kullanacağımı bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Legit oynayacağım. Hilede skin changer falan olursa iyi olur ve tabii geriye kalan hile özellikleri, diğer önemli özellik ise çok pahalı olmayan bir hile önerirseniz sevinirim. Biliyorsunuz ki şu şartlarda, hileye para vermek zor. Türk hilesi de olabilir, yabancı hile de olabilir. Hangi hile olduğu fark etmiyor.

Türk hilelerini biliyorum. Bir tek EzGlobal, Orbit ve Xhanger diye EzGlobal kötü diyorlar. Orbit hakkında çok bir şey bulamadım. Xhanger hakkında video çekenler de zaten yazılımın kendi YouTuber'ları oluyor yani sponsorlu oldukları için dediklerine çok güvenmiyorum açıkçası. Bir de EzGlobal hakkında da güncel 2025 yazılımıyla ilgili video çeken kimse göremedim. Açıkçası fiyatları da çok uygun gelmedi zaten. Xhanger gibi düşünüyorum şu anda ama sizin şu veya bu daha iyi dediğiniz bir yazılım varsa söyleyin. İyi günler dilerim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
1 HİZMET YILI
Türk hilelerinden uzak dur, daha sen hileyi açmadan ban yersin demedi deme. Midnight öneririm yıllardır kullanıyorum 1 kere bile rage açmadım tamamen legit oynadım ve daha ban yemedim. 7 dolar gibi bir fiyatı var, içeriği dolu bir yazılım, güvenli modu aktif tutarsan ban riski taşıyan özellikleri açmanı engelliyor buda daha güvenli bir hale getiriyor. Skinchanger falan da var, rozetler, uğurluklar falan ne ararsan hepsi var.

Üye
teşekkür ederim cevabın için midnight cs2 yazınca çok fazla site çıkıyor da şu an kullanılan site linkini atma şansın varmıdır?

Üye
sitesini buldum ama bazı insanlar galiba başka yerden satın alıp kodla ordan aktive ediyormuş rus sitesi olduğu için mi bilmiyorum biraz anlatır mısınız olayı tam anlamamış olabilirim

Üye
1 HİZMET YILI
sitesini buldum ama bazı insanlar galiba başka yerden satın alıp kodla ordan aktive ediyormuş rus sitesi olduğu için mi bilmiyorum biraz anlatır mısınız olayı tam anlamamış olabilirim
Başka yerden alıp kodla aktif etmen gerekiyor, Türkiye de var olan kartlar ile rus bir siteden ödeme yapamazsın. Kendi sitesinde forum kısmında resellers bölümü var, oradan onaylı satıcıların siteleri üzerinden alman gerekiyor ve daha sonra kodla aktif etmen gerekiyor. Ben kendim "EzMod" sitesini kullanıyorum, siteye giriş yaptıktan sonra sol taraftaki bayraklar kısmında USD olanı seçiyorum ve ödeme yöntemi "Dolar" olarak değişiyor. Daha sonra yazılımı sepete ekledikten sonra GPAY ile ödeme gerçekleştiriyorum.

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
dediğim hile yüzünden ban yedi arkadaş o yüzden mesajı düzenliyom güzel hile varsa yazın

Son düzenleme:
Üye
yaklaşık 2 aydır midnight kullanıyorum ve şuan 31 gün vac yasağım var bu tamamen benden kaynaklı bir şey rakip hileyi belli ettiği için ben de hvh config yükleyip oynamaya devam ettim, legit oynarsan asla vac ban yiyeceğini düşünmüyorum. Midnight'i papara veya herhangi bir banka kartı ile alamazsın reseller yapan kişilerden yani biraz komisyon alıp senin yerine kodu alıyor ve sana iletiyorlar sen de aktif ediyorsun kendi sitelerinde reseller bölümü var ve 4-5 tane de tr reseller satıcısı var oradan alabilirsin güvenilir 2 ayı da bu şekilde aldım cs2'e güncelleme geldiği gibi update yapıyorlar ve sen oyuna hileyi enjekt etmeden sana bunu söylüyorlar şuan update var girmek istediğine emin misin diye. bana göre en güvenilir ve korumalı hiledir. rage oynamak istiyorsanız memesense öneririm

yaklaşık 2 aydır midnight kullanıyorum ve şuan 31 gün vac yasağım var bu tamamen benden kaynaklı bir şey rakip hileyi belli ettiği için ben de hvh config yükleyip oynamaya devam ettim, legit oynarsan asla vac ban yiyeceğini düşünmüyorum. Midnight'i papara veya herhangi bir banka kartı ile alamazsın reseller yapan kişilerden yani biraz komisyon alıp senin yerine kodu alıyor ve sana iletiyorlar sen de aktif ediyorsun kendi sitelerinde reseller bölümü var ve 4-5 tane de tr reseller satıcısı var oradan alabilirsin güvenilir 2 ayı da bu şekilde aldım cs2'e güncelleme geldiği gibi update yapıyorlar ve sen oyuna hileyi enjekt etmeden sana bunu söylüyorlar şuan update var girmek istediğine emin misin diye. bana göre en güvenilir ve korumalı hiledir. rage oynamak istiyorsanız memesense öneririm
reseller olarak safemarket kullanıyorum youtube'da bunun reklamını yapan bir video araştır onun referans koduyla alırsan daha ucuza gelir.

VİLLY
Onaylı Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Skin changer kullan yada wh açacaksan eğer belli etmeden oyna baride ban yeme

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Midnight şu an en mantıklı seçeneklerden, legit oynamak istiyorsan güvenli modda tutarsın risk azalır. Skinchanger’ı da var, aim/esp gibi şeyleri abartmadan kullanırsan uzun süre sıkıntı yaşamazsın. TR reseller’lardan almak daha kolay, resmi site üzerindeki listeden bakabilirsin.

Üye
If I use a CS hacker, will I get banned? Yes or no, I've never used a hacker in games. Will it be my first time?