Üye
midnight banlatıyor diyen çok insan var 7 dolarlık external hile önerin varmı legit içinKısaca internal direkt oyuna etki eder/enjekte olur external ise böyle değildir güvenlik açısından internal external şeklinde ayrım yapmak yerine ürün kalitesine bakmak lazım ama cs2de neredeyse tüm hilelerin güvenliği eş seviyede o yüzden pek kafa yormadan midnight alabilirsin
Emin ol csdeki hilelerin çoğu aynı kullanımına göre süre değişiyor önerebileceğim bir external yok ama piyasada adı olan bir ürün midnight alacak olsam ben bunu alırdım çünkü bildiğim şey ise dediğim gibi csdeki hilelerin kalitesi ve güvenliği neredeyse hepsinde aynı bu yüzden adı olan güvenilir bir ürünü alırdım bu da midnight olurdumidnight banlatıyor diyen çok insan var 7 dolarlık external hile önerin varmı legit için
sen bilgili birine benziyorsun frezzyhook almayı düşünüyorum sence nasıl ban yedirir mi vs.Emin ol csdeki hilelerin çoğu aynı kullanımına göre süre değişiyor önerebileceğim bir external yok ama piyasada adı olan bir ürün midnight alacak olsam ben bunu alırdım çünkü bildiğim şey ise dediğim gibi csdeki hilelerin kalitesi ve güvenliği neredeyse hepsinde aynı bu yüzden adı olan güvenilir bir ürünü alırdım bu da midnight olurdu
Yanlış bilmiyorsam türk birisine ait türk hile satıcılarına karşı pek güvenim yok ama Frezzy midnight kadar güvenilir bir hile legit oynadığın sürece sorun yaşamazsınsen bilgili birine benziyorsun frezzyhook almayı düşünüyorum sence nasıl ban yedirir mi vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?