reis ayıptır sorması hangi configle yaptın paylaşabilir misin5-6 aydır midnight kullanıyorum 25k prime supreme rank yaptım.
Yıllardır kullandıgım hile midnight.im main hesabımda kullanıyorum rage oynadıgım zamanlarda oluyor hala bi sorun yok
şuanda 'updating' gözüküyor, kaç günde updateliyorlar bilginiz varmı acaba? almayı düşünüyorum bende.5-6 aydır midnight kullanıyorum 25k prime supreme rank yaptım.
Midnight link atabilirmisin hocam5-6 aydır midnight kullanıyorum 25k prime supreme rank yaptım.
Kral bana midnight config linki atabilir misin hiç bir yerden bulamadım ya , hileyi satın aldım ama ayarlarım güzel değil yardımcı olabilir misinburda satanlara bulaşma güvencesi yok git midnight al keyfine bak
şuan cs oynamıyorum 10 15 dakika uğraşarak kendinde yapabilirsin wallhack kullanma minimap kullan sadeceKral bana midnight config linki atabilir misin hiç bir yerden bulamadım ya , hileyi satın aldım ama ayarlarım güzel değil yardımcı olabilir misin
Gel atayım sanaKral bana midnight config linki atabilir misin hiç bir yerden bulamadım ya , hileyi satın aldım ama ayarlarım güzel değil yardımcı olabilir misin