CS2 MidNight Ban Yedirir mi?

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Açıkça kullanırsanız her hile sizi yasaklar. Hack'leri kullanırken alt hesapları kullanın

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Selam yedek hesap ile ön kontrol yapmanızda fayda olacaktır.

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
alt hesapta bir süre denedikten sonra kullanabilirsin sonuçta her hile yasaktır fakat ben cs2 de ban sisteminin o kadar iyi olduğunu sanmıyorum

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hocam aşırı kullanırsan edersin. ama suan hilelerin %90 ı vac a takılmıyor :D overwatch da yok legit kullan geç

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
şuanda aktif olarak midnight kullanıcısıyım şöyle söyliyim yeni cs2 ye gecmek ile beraber valve yeni hile sistemini tanıttım vac 2.0 diye bu hile sistemi aynı valorant gibi hileciyi oyun anında bulmak icin ve direk maclara etki etmeyip kaldırılması için bu hile sistemi yüzünden overwacth dediğimiz hile sistemi kalktı ve şuanda oyunda overwacth yok midnight gibi neverlose gibi undetected hileler şuanda mevlanada acıyor herşeyi yapıyor ve ban yemiyor kendimden örnek vereyim karşıma mevlana hileside geldi legit oyuncularda geldi fakat hiç biri ban yemedi şuanda eğer valve yeni bi anti hile yazılımı geliştirmezse ban yemezsiniz fakat şuan hile koruması yok diye rage oynamanın bi mantıgı bulunmamakta overwacth gelirse tekrar ve o maclarınız izlenirse ban yersiniz gene legit oynamakta fayda var iyi forumlar dilerim.

If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
Her hile ban yedirir sadece ban yeme süren değişkenlik gösterir.

Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
hocam her hilede gecerli bu belli edersen yersin banı legit sadece esp acmanı oneririm

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
tüm hileler zaten ban yedirir ama nasil oynadigin onemli.
legitte zor
ama rage te rahat ban yersin

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Ben primde 15k Puan kastım midnight ile hala ban yemedim. Süresi bitmişti hilenin bu gün yeniden almayı planlıyorum. Legit oynarsan bir sıkıntı olmaz çoğu rage oynayan bile banlanmıyorken sen hayli hayli yemezsin.