Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şuanda aktif olarak midnight kullanıcısıyım şöyle söyliyim yeni cs2 ye gecmek ile beraber valve yeni hile sistemini tanıttım vac 2.0 diye bu hile sistemi aynı valorant gibi hileciyi oyun anında bulmak icin ve direk maclara etki etmeyip kaldırılması için bu hile sistemi yüzünden overwacth dediğimiz hile sistemi kalktı ve şuanda oyunda overwacth yok midnight gibi neverlose gibi undetected hileler şuanda mevlanada acıyor herşeyi yapıyor ve ban yemiyor kendimden örnek vereyim karşıma mevlana hileside geldi legit oyuncularda geldi fakat hiç biri ban yemedi şuanda eğer valve yeni bi anti hile yazılımı geliştirmezse ban yemezsiniz fakat şuan hile koruması yok diye rage oynamanın bi mantıgı bulunmamakta overwacth gelirse tekrar ve o maclarınız izlenirse ban yersiniz gene legit oynamakta fayda var iyi forumlar dilerim.
Ben primde 15k Puan kastım midnight ile hala ban yemedim. Süresi bitmişti hilenin bu gün yeniden almayı planlıyorum. Legit oynarsan bir sıkıntı olmaz çoğu rage oynayan bile banlanmıyorken sen hayli hayli yemezsin.