Üye
Hocam baska seckin hesaptan oynucam da , diger steam cs hesabim olasi durumda ban yer miHocam 1 aydır kullanıyorum ne eksiği ne fazlası var midnigth yerine başka bir şey düşünüyosanda memesense de baya iyi daha ucuz legit oynarsan hiç bir şekilde ban yemezsin
hocam sizi dcden ekledim kabul etme şansınız var mı shevchenko nickyıllardır kullanıyorum hala kullanıyorum hiçbir hesabım ban yemedi kesinlikle öneririm
midnight'in seller kısmında ezmod satıcısına yapılan bir yorumda :yıllardır kullanıyorum hala kullanıyorum hiçbir hesabım ban yemedi kesinlikle öneririm
Reis nerden aldın bende almak istiyorum okudugum forunlarda kendi sitesinde alinmadigini soyluyolarbaya iyi dostum legit oynamak icin ozellikleri olsun menusu olsun ben cok memnunum 1 hafta oldu
Nasıl aldınBen Kullanıyorum Sıkıntı Yok
Nasıl aldın bende almak istiyorumBen Kullanıyorum Sıkıntı Yok
hocam dc verir misin. configi paylaşman mümkün mü.1 haftadır ben de kullanıyorum sitesinde razz space'nin legit configi var onu kullan gayet temiz hileyi secure modda kullandığın sürece kolay kolay ban yemezsin rahat oynayabileceğin bir hile.
hocam aktif config payalşır mısın. kendi kullanıklarını8 aydan fazladır kullanıyorum önce kendi sitesine kayıt oluyorsun ve herhangi bir reseller dan kod satın alıyorsun kodu sitede aktif ediyorsun sonra hileyi indiriyorsun siteye kayıt olduğun bilgilerle giriş yapıyorsun ve kullanıyorsun legit oynamanı tavsiye ederim tonlarca legit config var sitenin forumunda oradan smoke,grenade,flash için bile configler var hepsine bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?