CS2 Midnight hilesi güvenilir mi?

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
CS2 için hile almak istiyorum ve çoğu kişi Midnight'ı öneriyor. Midnight nasıl? Güvenilir mi? Hiç hacklenir miyim? Bilgilerim çalınır mı? Bu tarz sorular aklıma takıldı. Hiç Midnight veya başka güvenilir hile kullanan birisi varsa söyleyebilir mi? Popüler diğer hileler güvenilir midir?

Moderatörün son düzenlenenleri:
ü
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
baya iyi dostum legit oynamak icin ozellikleri olsun menusu olsun ben cok memnunum 1 hafta oldu

Üye
1 HİZMET YILI
1 haftadır ben de kullanıyorum sitesinde razz space'nin legit configi var onu kullan gayet temiz hileyi secure modda kullandığın sürece kolay kolay ban yemezsin rahat oynayabileceğin bir hile.

Griffin Premium
Ödüller
11
7 HİZMET YILI
yıllardır kullanıyorum hala kullanıyorum hiçbir hesabım ban yemedi kesinlikle öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Hocam 1 aydır kullanıyorum ne eksiği ne fazlası var midnigth yerine başka bir şey düşünüyosanda memesense de baya iyi daha ucuz legit oynarsan hiç bir şekilde ban yemezsin

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yıllardır kullanıyorum hala kullanıyorum hiçbir hesabım ban yemedi kesinlikle öneririm
midnight'in seller kısmında ezmod satıcısına yapılan bir yorumda :

When i buy 30day for 5.37euro then i don't have login or register. I am not register to website "ezmod.vip" i register after my buy :/ So maybe i can refund and buy now? Because i am register now but i waste 5.37euro?
burda bir yere kayıt olmadıgı için programı alamadıgını söylüyor. Bu noktada yapılması gereken nedir bir yerlere kayıt mı olmamız gerekiyor programı satın almadan önce ?
ya da almak için nasıl bir yol izleniyor sana sormamın sebebi başka bir konuya yapmıs oldugun yorumda ezmod satıcısından aldıgını söylemişsin ben de ilk kez alacagım için yanlıs bir şey yapmak istemiyorum

∞ Mustafa Kemal Atatürk ∞
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ben Kullanıyorum Sıkıntı Yok

Üye
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
8 aydan fazladır kullanıyorum önce kendi sitesine kayıt oluyorsun ve herhangi bir reseller dan kod satın alıyorsun kodu sitede aktif ediyorsun sonra hileyi indiriyorsun siteye kayıt olduğun bilgilerle giriş yapıyorsun ve kullanıyorsun legit oynamanı tavsiye ederim tonlarca legit config var sitenin forumunda oradan smoke,grenade,flash için bile configler var hepsine bakabilirsin

Üye
8 aydan fazladır kullanıyorum önce kendi sitesine kayıt oluyorsun ve herhangi bir reseller dan kod satın alıyorsun kodu sitede aktif ediyorsun sonra hileyi indiriyorsun siteye kayıt olduğun bilgilerle giriş yapıyorsun ve kullanıyorsun legit oynamanı tavsiye ederim tonlarca legit config var sitenin forumunda oradan smoke,grenade,flash için bile configler var hepsine bakabilirsin
hocam aktif config payalşır mısın. kendi kullanıklarını

Üye
Dude, I used hacks for a long time, but now I've stopped using them. In CS2, I end up getting banned. Thinking about it, I only get stressed out in the game, that's why I'm playing PUGB these days.

Üye
Sosyal
midnight güzel ama. rage hvh ucuz istersen 5$ nixware var memesense de güzel legit