CS2 orbit premium alınır mı?

Üye
1 HİZMET YILI
Bedava verseler kullanmayacağım, paste kıçı kırık bir hile.

Üye
Sosyal
1 HİZMET YILI
hocam asla önermem düzgün bir hile arıyorsanız discorda beklerim ismim lewozx

Üye
Sosyal
1 HİZMET YILI
Kaliteli bir şey değil kendisini kullanıpta memnun olan görmedim

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
al dostum hiç düşünmeden diğer hilelere göre daha güvenlilir ve daha güzel özelliklieri var 1.5 ay gerçekten oynadım kanıtımda var ban yemedim dc bırakayım riskyz.

Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
bütün yazılımlar gibi bu da bir gün banlatıyor.

Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
kullanmış bir kişi olarak söylüyorum ana kart banı yedim yok %100 ban yememe olasılıgınız var yok hesabınız giderse skinlerin parasını ödüyoruz yalan hepsi ban yediğimde yok ban wave vardı ondan dolayı bir şey yapamıyoruz dediler ısrar edince ban atıp sunucularından hiçbir şekilde destek alamadım almayın

Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
götten sallamayı ne güzel yapmışsın anakart banı cs de bulunmuyor zaten yorum kasmak için yorum attığınız da çok belli
aynen dostum sence valorantta bu kadar kötü bir yazılım yapan bir firma cs2 de nasıl bir şey yapabilir ki? lütfen boş yapmadan önce biraz aklını kullanırsan sevinirim ya ilgimi çeken bir konu oldugu için mesaj attım gördüğün gibi sadece bu konuya mesaj atmısım zaten

Üye
bir ürün ne kadar çok kullanılıyorsa o kadar çabuk dt olur tavsiye etmem.

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
götten sallamayı ne güzel yapmışsın anakart banı cs de bulunmuyor zaten yorum kasmak için yorum attığınız da çok belli
Dostum bu ne düşmanlık belirtisi? Adam dümdüz orbit premium için yorum yapmıs valorant olması önemli değil valoranttan ban yiyen cs2 dende ban yer dandik yazılımlar zaten almanı önermiyorum bu arada dostum cok ban yiyen var.

Üye
Ücretsiz hilelere göre evet daha mantıklı ama ücretli olması ban yedirmediği anlamına gelmediğini unutma^^

En Güvenilir Hile Marketi
Onaylı Üye
Sosyal
orbite vereceğin paranın hiçbir mantığı yok zamanında ezglobal çıkardı türkler berbat bir hileydi o parayla cs2 için mn alman daha mantıklı daha uzun ömürlü olucaktır.

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
orbit yerine yabancıların yaptığı bedava olanları kullan

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
midnight , iniuria veya memesense varken orbit ne dostum. Biraz araştırma yapın hile almadan önce.