Onaylı Üye
kanka benim demeye çalıştığım şey hesabımdan oyunu kalıcı olarak silicem direkt olarak steamdan yeniden satın alsam vac devam edermiÇok zor
Muhtemelen bu yöntem işe yaramaz gibi duruyor.kanka benim demeye çalıştığım şey hesabımdan oyunu kalıcı olarak silicem direkt olarak steamdan yeniden satın alsam vac devam edermi
Farklı hesaptan alırsanız kullansanız evet kaldırmanıza gerek yok ban yediğiniz hesabın günü bitmeden kalkmayacaktır zaten.Arkadaşlar iyi günler herkese ben CSGO zamanında ban yedim ( 1802 ) gün önce yeniden CS2'ye başlamak istiyorum acaba steam hesabımdan CS2 oyununu silsem ve yeniden satın alım gerçekleştirsem VAC yasağım yeni aldığım hesaba yansırmı ?
VAC yasağı oyuna değil hesaba işleniyor, oyunu silip tekrar alsan da değişmez. Ancak yeni hesap açarsan sıkıntı olmaz oyunu oynayabilirsin. Fakat yeni hesabından da banlanan CS2 hesabını kullanamazsın.Farklı hesaptan alırsanız kullansanız evet kaldırmanıza gerek yok ban yediğiniz hesabın günü bitmeden kalkmayacaktır zaten.
Ben ne yazmışım üste hocam?VAC yasağı oyuna değil hesaba işleniyor, oyunu silip tekrar alsan da değişmez. Ancak yeni hesap açarsan sıkıntı olmaz oyunu oynayabilirsin. Fakat yeni hesabından da banlanan CS2 hesabını kullanamazsın.
hocam, fark etmeden sizin cevabı tekrar yazmışım. Bundan sonra dikkat ederim.Ben ne yazmışım üste hocam?
Önemli değil ikimiz de aynı şeyleri söylemişiz onu belirtmek istedim sadece iyi forumlar dilerim.hocam, fark etmeden sizin cevabı tekrar yazmışım. Bundan sonra dikkat ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?