CS2 VAC banlı hesaptan tekrardan CS2 satın alınabilir mi?

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar, iyi günler herkese. Ben CS:GO zamanında ban yedim (1802) gün önce. Yeniden CS2'ye başlamak istiyorum. Acaba Steam hesabımdan CS2 oyununu silsem ve yeniden satın alım gerçekleştirsem, VAC yasağım yeni aldığım hesaba yansır mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar iyi günler herkese ben CSGO zamanında ban yedim ( 1802 ) gün önce yeniden CS2'ye başlamak istiyorum acaba steam hesabımdan CS2 oyununu silsem ve yeniden satın alım gerçekleştirsem VAC yasağım yeni aldığım hesaba yansırmı ?
Farklı hesaptan alırsanız kullansanız evet kaldırmanıza gerek yok ban yediğiniz hesabın günü bitmeden kalkmayacaktır zaten.

Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Farklı hesaptan alırsanız kullansanız evet kaldırmanıza gerek yok ban yediğiniz hesabın günü bitmeden kalkmayacaktır zaten.
VAC yasağı oyuna değil hesaba işleniyor, oyunu silip tekrar alsan da değişmez. Ancak yeni hesap açarsan sıkıntı olmaz oyunu oynayabilirsin. Fakat yeni hesabından da banlanan CS2 hesabını kullanamazsın.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
VAC yasağı oyuna değil hesaba işleniyor, oyunu silip tekrar alsan da değişmez. Ancak yeni hesap açarsan sıkıntı olmaz oyunu oynayabilirsin. Fakat yeni hesabından da banlanan CS2 hesabını kullanamazsın.
Ben ne yazmışım üste hocam?

En Güvenilir Hile Marketi
Onaylı Üye
Sosyal
imkansız hileden dolayı vac ban yazıldıysa sonsuza kadar o kara lekeyle devam edersiniz.