cliffer
Uzman Üye
dostum ilk öncelikle xhanger yazılım alabilirsin.Hiçbir şekilde sponsorluğum yok hayatım boyunca xhanger dahil 4 farklı hile daha kullandım.Bu hileler EzGlobal, Orbit Premium, Xone ve xhanger.Öncelikle sakın ezglobal alma.Geçen senelerde güzel bir hileydi fakat ben denemek amaçlı 1 sene ardından tekrar aldım, oyuna girdim,injectledim ve oyun çöktü.Oyun içinde injectledim çalıştı.Fakat aimbot bunnyhop triggerbot esp hiç birşey çalışmadı.Desteğe yazdığımda bana 50 tane şey attılar dediklerinin hepsini yaptım fakat düzelmedi, kısacası para tuzağı.Orbite gelecek olursak, orbiti gerçekten beğendim (ilk alışımda) 2. alışımda siteye param gitmedi ve discorduna gidincede banladılar.Desteğe yazıncada markamızı kirletiyorsun diyerek vs. geçiştirdiler.Buda para tuzağı.Xone gerçekten berbat bir hile.Aldığım gibi banlandım,gereksiz.Ve en sonunda xhanger.Daha geçenlerde alsam bile wb atsam hch gibi oynasam bile hiç bir şekilde ban yemedim.Tabikide external halinde (internal denemedim fakat bu daha riskli)aimbotu esp si vs herşey güzel.Sadece tek sıkıntısı çökme yaşayabiliyorsun.O da güvenlik nedeniyle arkada 2 kere injectliyor cs yi buda fps düşüşüne neden oluyor.Ama daha fazla güvenlik koyuyor.Başta dediğim gibi xhangerin bir sponsoru değilim fakat mükemmel bir hile.ezlobal güzel kral
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?