Alıyorum CS2 Xhanger hilesi güvenilir mi?

cliffer
Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
Merhaba. Ben bir hile almayı düşünüyorum ama güvenilir mi emin değilim. Xhanger diye bir hile. Seçkin hesabımda kullanacağım ve bu fiyat bandında öneri hile varsa paylaşabilirsiniz.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
en iyisi dwoland ama ginede sen bilirsin çok yüksek bi ban koruma yazılımı var

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Orbitpremium dışında her şeyi deneyebilirsin çünkü alınca muhtemelen çalışmayacak ve destek de seni saçma şeylerle uğraştıracak

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
cs nin tek değişmez hilesi 1 numarası ezglobal

Üye
1 HİZMET YILI
ezglobal o kadar iyi değil yabancılar bu hile işini yapıyor onları öneriririm

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
zamanında cok fazla kullandım cs2 nin yetkilileri hemen hileyi farkediyo ve ban yiyorsun kullanıcaksan sadece wallhackini kullanmanı öneririm

Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
kendi main steam acc ım da midnight kullandım 1 - 2 ay kadar rage oynadığım zamanlarda oldu herhangibir durumla karşılaşmadım vac anlamında öneriyorum midnight ı

Üye
1 HİZMET YILI
yani herhangi bir hilede asla güvenilirlik esas olamaz skin changerlarda buna byarı dahil

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Midnight Kullan Ruble İle Olduğundanda Ucuza Geliyo

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
Ez global hilesinden başka hiçbir hileye güvenme aslında paralı olanlara bak sadece ücretsiz olanlar virüs oluyor zaten paralı olanlar 5-10 dolar civarında olanlara alabilirsin

Üye
ezlobal güzel kral
dostum ilk öncelikle xhanger yazılım alabilirsin.Hiçbir şekilde sponsorluğum yok hayatım boyunca xhanger dahil 4 farklı hile daha kullandım.Bu hileler EzGlobal, Orbit Premium, Xone ve xhanger.Öncelikle sakın ezglobal alma.Geçen senelerde güzel bir hileydi fakat ben denemek amaçlı 1 sene ardından tekrar aldım, oyuna girdim,injectledim ve oyun çöktü.Oyun içinde injectledim çalıştı.Fakat aimbot bunnyhop triggerbot esp hiç birşey çalışmadı.Desteğe yazdığımda bana 50 tane şey attılar dediklerinin hepsini yaptım fakat düzelmedi, kısacası para tuzağı.Orbite gelecek olursak, orbiti gerçekten beğendim (ilk alışımda) 2. alışımda siteye param gitmedi ve discorduna gidincede banladılar.Desteğe yazıncada markamızı kirletiyorsun diyerek vs. geçiştirdiler.Buda para tuzağı.Xone gerçekten berbat bir hile.Aldığım gibi banlandım,gereksiz.Ve en sonunda xhanger.Daha geçenlerde alsam bile wb atsam hch gibi oynasam bile hiç bir şekilde ban yemedim.Tabikide external halinde (internal denemedim fakat bu daha riskli)aimbotu esp si vs herşey güzel.Sadece tek sıkıntısı çökme yaşayabiliyorsun.O da güvenlik nedeniyle arkada 2 kere injectliyor cs yi buda fps düşüşüne neden oluyor.Ama daha fazla güvenlik koyuyor.Başta dediğim gibi xhangerin bir sponsoru değilim fakat mükemmel bir hile.