csgo-2 gelen yenilikler ile düşünceleriniz nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI

1-) Aldığımız sesler, iç veya dış mekânda olmamıza göre değişiyor.​

2-) Artık bedenimizi görebiliyor olmamız da gerçekçilik hissini güçlendiriyor.​

3-) Ayak seslerinizin ne kadar uzak mesafeden duyulabildiğini artık radardan görebiliyorsunuz.​

4-) Artık crosshair'ınızın, ortada sabit durmak yerine silahın tepmesine göre şekil almasını sağlayabilirsiniz.​

5-) Önceki mermi izlerinin yerini ise altta görebileceğiniz daha gerçekçi olanlar aldı.​

6-) Yine oyun dosyalarına göre maç içinde hile yapan bir oyuncu tespit edilirse, o maç iptal edilecek.​

7-) Arkada duyduğumuz konuşma sesleri de yenileriyle değişecek gibi görünüyor.;​

:cool: En düşük ayarlarda her ne kadar görüntü kötüleşse de aynı bilgisayar sistemi, CS:GO'ya göre CS2'de daha fazla FPS veriyor.​

Birçok kişinin sisteminde bu durum görüldü. Fakat düşük ayarlardan kaynaklanan kalite kaybının tam sürümde iyileştirileceği düşünülüyor. Bununla birlikte şimdilik performans sorunlarının görüldüğünü de belirtelim.

Bunlar da zaman içinde gelen optimizasyon odaklı güncellemelerle ortadan kalkacaktır. Şu an için konuşacak olursak CS2, oyunculardan oldukça olumlu geri dönüşler alıyor gibi görünüyor. Peki sizin bu oyun hakkındaki düşünceleriniz ne?

ben csgo oynayan biri değildim normal de de benim için pek ilgi çekici yanı yok ama bende oynayanlardan olacağım ayda yılda bir de olsa tam sürüm de güzel işler başarır Valve bu boru değil.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
yani bir fark yok sadece renk ve optimizasyon ağırlığı nebilim smok biraz iyi gibi sadece onu beğendim

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
hocam şuan ya da öncesinde cs oynayan biri için güzel olabilir ama cs yi bırakmış ya da arada sırada giren birisi için bence pek de ilgi çekici değil
denenmeye değer hocam ben denedim şahsen arada çağ gibi fark var betada olmasına rağmen güzel bide hileye çözüm bulurlarsa tabi
Post automatically merged:

Valoranta kafa tutar bence
valorant bitişte zaten şuan çoğu oyuncu csden dönmeydi banwawe yaşandığı gibi cs2ye akın edicekler

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
pek bi değişiklik olduğunu düşünmüyorum ama hile sistemiyle alakalı bir güncelleme gelirse çoğu oyunu geçecek gibi

Live to die 💎axii
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Csgo dlcsi gibi kısacası ama güzel csgo hayranı olsam cs2 oynasam çok gariplik çekmem

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
yıllardır fps oynayan birisi olarak 1.5 1.6 go cart curt ben beğenmedim şahsen ayakları görmek falan rainbow oynamıyoruz cs oynuyoruz grafikleri falanda öyle iç açıcı değil gelişmiş zulu gibi geldi bana

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
smoke detayları güzelde sadece oyunu çıkarmak iin biraz acele etmelri kötü oldu daha sakin bir şekilde çıkarbilirlerdi

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bazı eski oneway smokeler bozulmuş oyun valoranta dönmüş onun dışnıda pek bir sorun yok gibi

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
İnsanlar sadece smoke için bile oynuyor cidden .D

fac

Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Bence sadece parlaklığı biraz arttırmışlar onun dışında bir yenilik göremedim

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
yeni özellikler bana kalırsa süper ötesi ve gerçekçiliği başka bir boyuta taşımış ama bana kalırsa csnin temel oynanma sebebi zaten en çöp bilgisayarlarda bile zorlanmadan oynatmasıydı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...