csgo aimbot yardım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
arkadaşlar aimbot kodlama çalışıyorum calcangle fonksiyonuna kendi ve oyuncunun konumunu giriyorum tamam nişan alıyor adama ama şöyle bir sorun varki eğilince aşağı eğmiyor ve etrafında dönünce kafadan az birşey kayıyor kodlar şunlar

C#:
 if (player.Healt > 0 /* Oyuncu Yaşıyor ise */ && player.bSpotted == true /* Oyuncu Görünür ise */  && player.Team != LocalPlayer.Team /* Oyuncu bizim takımdan değil ise */ )

{
            Vector2 PlayerLocation = Functions.CalcAngle(LocalPlayer.vecOrigin/* Player Position*/, player.vecOrigin);
            LocalPlayer.ViewAngle = new Vector3 (PlayerLocation.X , PlayerLocation.Y , LocalPlayer.ViewAngle.Z  );
    }

burda oyuncunun kafa konumunu nasıl alabilirim.

Son düzenleme:
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
kodu kendinmi yazdın birindenmi aldın

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
hocam konuyla alakasız ama bu esp işine girişmek istiyorum izleme yeterli
c++ mı öğrenmeliyim c# ?

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
c++ mı öğrenmeliyim c# ?
internal yapmak istersen c++ ama external olur dersen c# ama öğrenme kolaylığı olarak c# kolay olduğundan ona başlayabilirsin. yinede senin kararın.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
c++ mı öğrenmeliyim c# ?
bence her türlü c++ daha sağlam. C# ile yazarken dll gerekiyor. bu dll'ler de c++'la yazılıyor. kısaca c++ ezer :)
ancak şuanda iş bulma konusunda c# daha üstün. haberiniz olsun.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bence her türlü c++ daha sağlam. C# ile yazarken dll gerekiyor. bu dll'ler de c++'la yazılıyor. kısaca c++ ezer :)
ancak şuanda iş bulma konusunda c# daha üstün. haberiniz olsun.
kardeşim sen ne tür geri zekalı bir insansın düşün bakalım neden c++ la yazılmış dll'lerden kod çekiyoruz az araştır az mantıkğını kullan yorum yazarken c++ dili 1983 yılında çıkmış bir dil c# ise 2000 yılında c++ daha eski olduğundan o zaman o dil kullanılarak bu programlar yazılıyordu ve kullandığın işletim sistemi ve directx gibi teknolojiler hep c++ ile yazıldı çünkü dirextx 1995 windows ise 20 Kasım 1985 tarihinde yazılmış o zaman c# yoktu bu yüzden c++ la bu teknolojiler geliştirildi ve o kadar üstüne özellikler getirildi şimdi adamlar c# var diye en baştan işletim sistemi yazacak değil c++ ile geliştirilmeye devam ediliyor yani bu c#'ın ezik olduğu anlamına gelmez DAHA YENİ BİR DİL. bi bok yapamazsın da diyemezsin az bir microsoft'u araştır adamlar c# ile işletim sistemi yazmışlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...