Csgo Awp + M4A4 Skin Tasarladım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Gece devam ettirdiğim bir map vardı, onu bitirdikden sonra yayınladım ve silah tasarımı yapmaya karar verdim.
Elimde sadece Awp ve M4A4'ün TGA dosyaları olduğu için sadece bu iki silah üzerinde skin yapabildim.
Eğer elinde tüm silahların TGA dosyası olan birileri varsa bana ulaşırsa sevinirim.
Aşağıda tasarladığım silahların atölye linkini vereceğim.
Tasarımları beğenirseniz eğer oylamayı unutmayın ki oyuna eklenme şansı yüksek olsun.

Tasarımlar hakkında yorum yapmak isterseniz Steam üzerinden yorum yapabilirsiniz.

Tasarım Linkleri:
Awp Dragon Fire:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

M4A4 Legend:

Son olarak eğer tasarladığım map'lere bakmak isterseniz onların linkleride burada olacak

Gralz_Awp_Map:

Knife_Map_1v1:

Prefile_Map_1v1:

Not: Konu ile alakasız ve boş yorum yapmayın.Konu kontrolüm altında olacak ve yapanlar uyarılacaktır.

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
AWP iyi olmuş , M4A4 ise sonbahar yaprakları gibi duruyor görünümü sadece AWP'ya Dragon Fire denmesi skine uymamış... Ejderha uçta gözükünce daha yeni farkına vardım ama ilk bakışta silahtan çıkan ateş efekti gibi geldi bana gövdesi. Böyle Skinin üzerine uyabilecek bir isim mesela ''Asfalt Ateşi'' , ''Yanıcı Bölge'' vs. gibi isimler daha iyi uyar.

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
AWP iyi olmuş , M4A4 ise sonbahar yaprakları gibi duruyor görünümü sadece AWP'ya Dragon Fire denmesi skine uymamış... Ejderha uçta gözükünce daha yeni farkına vardım ama ilk bakışta silahtan çıkan ateş efekti gibi geldi bana gövdesi. Böyle Skinin üzerine uyabilecek bir isim mesela ''Asfalt Ateşi'' , ''Yanıcı Bölge'' vs. gibi isimler daha iyi uyar.
Yanıcı Bölge ismini beğendim ve değiştirdim kardeşim tavsiyen için teşekkür ederim M4A4 için ise elindeki bulunan resimlerden ona en uygun olanı şuan kullanılan

Bir kere güldü, konu nerelere geldi.
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
bu silahlar çok güzel olmuş bayıldım devam et böğle saygıdeğer kardeşim

永远在你身后,因为它始终落后 Çince Bir Tavsiye
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
çok güzel olmuş skin tasarlamaları

☄ ☄ ☄
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Açıkcası Ben Pek Beğenmedim Ama Genede Emeğine Sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...