Gece devam ettirdiğim bir map vardı, onu bitirdikden sonra yayınladım ve silah tasarımı yapmaya karar verdim.
Elimde sadece Awp ve M4A4'ün TGA dosyaları olduğu için sadece bu iki silah üzerinde skin yapabildim.
Eğer elinde tüm silahların TGA dosyası olan birileri varsa bana ulaşırsa sevinirim.
Aşağıda tasarladığım silahların atölye linkini vereceğim.
Tasarımları beğenirseniz eğer oylamayı unutmayın ki oyuna eklenme şansı yüksek olsun.
Tasarımlar hakkında yorum yapmak isterseniz Steam üzerinden yorum yapabilirsiniz.
AWP iyi olmuş , M4A4 ise sonbahar yaprakları gibi duruyor görünümü sadece AWP'ya Dragon Fire denmesi skine uymamış... Ejderha uçta gözükünce daha yeni farkına vardım ama ilk bakışta silahtan çıkan ateş efekti gibi geldi bana gövdesi. Böyle Skinin üzerine uyabilecek bir isim mesela ''Asfalt Ateşi'' , ''Yanıcı Bölge'' vs. gibi isimler daha iyi uyar.
AWP iyi olmuş , M4A4 ise sonbahar yaprakları gibi duruyor görünümü sadece AWP'ya Dragon Fire denmesi skine uymamış... Ejderha uçta gözükünce daha yeni farkına vardım ama ilk bakışta silahtan çıkan ateş efekti gibi geldi bana gövdesi. Böyle Skinin üzerine uyabilecek bir isim mesela ''Asfalt Ateşi'' , ''Yanıcı Bölge'' vs. gibi isimler daha iyi uyar.
Yanıcı Bölge ismini beğendim ve değiştirdim kardeşim tavsiyen için teşekkür ederim M4A4 için ise elindeki bulunan resimlerden ona en uygun olanı şuan kullanılan