- Yasaklandı
-
Sınırsız yiyorsun direk. Bu arada şuan vac yemezsin bence Ow yersin.csgo da kaç gün ban varki ?
Yapacak bir şey yok saten hileyi kullanan kişi ban yemeyi göze alarak kullanmış oluyor.kötüymüş
Evet beyler yine steam yaptı yapacağını ve hileler algılansada izleyip atsalarda hep owerwatch tarafından yasaklandınız (Oldukça Hatalı) Yazıyor. Testlerimle söylüyorum bunu peki şöyle bi durum var ee biz nasıl anlıcaz yöntem baist arkadaşlar
1-) Vac Olduğunuzu anlamak istiyorsanız ban yediğinizde aynı anda profile düşer..
2)Owerwatch ise 2-3 gün(1 haftaya kadar bile sürebilir )sonra düşer
Steam bunu neden yaptı bana kalırsa hilelerin algılanmadığını düşünüp kullanan kişileride banlamak anlıcanız iş karıştı vaziyet alın ben xcsgonunda detected olduğunu düşünüyorum .
Gece moduna alıp oku.Yemin ediyorum bi bok anlamadım, disleksi hastalığı falan mı var sizde arkadaş neden forumun yarısı bunun gibi yazıyor.
Aimbot kullanırsam vac yermiyim peki?vacnet güncellemesi ile triger aimbot bunny hack algılanıyor artık.
Algılanıyor işte ban yersin.Aimbot kullanırsam vac yermiyim peki?
Oyundan.bu banı çakma cs 1.6 daki gibi server olarak mı yiyorsun yoksa direk oyundanmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?