Csgo bunny cfg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Öncelikle csgo yu bilmeyiniz yoktur diye düşünüyorum deathrun maplerinde veya bunny yapmalı maplerde topluluk sunucularında bunny hızım 1000+ olmuyo ama adamlar 1500 hıza ulaşa biliyo ping yüzünden mi diye baktım kendim oyun kurup 1000+ yapmayı denedim ama olmadı bunny cfg falan var diyolar sizin bi bilginiz varmı yardım ederseniz sevinirim

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
strafe önemli cfg bence işe yaramıyor cfg olarak sadece fps i ve sens.i değiştirebilirsin (BENCE)

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
strafe önemli cfg bence işe yaramıyor cfg olarak sadece fps i ve sens.i değiştirebilirsin (BENCE)
Biliyorum strafe önemli ama strafe atmama rağmen 1000 hızı geçemiyorum bunny i 2 yıldır yapıyorum tabiki bu 2yıl içerisinde büyük bi değişim var güzel yapıyorum ama 1000 hızı geçmek istiyorum

Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
oto strafe var paralı beles vac yedirmeyen varsa direk indircem

gothboiclique
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
1000 hızı geçmek kadar kolay birşey yok :D

şunları dene :
Daha hızlı strafe at (çok geniş değil ama geniş strafe at
tuşları karıştırmadıgından emin ol (strafe atarken)
mousedne makro varsa eğer parmağının ulaşabilceği biryere ctrl'yi macro olarak ata ctrl daha hızlı gitmene işe yarıyor

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
1000 hızı geçmek kadar kolay birşey yok :D

şunları dene :
Daha hızlı strafe at (çok geniş değil ama geniş strafe at
tuşları karıştırmadıgından emin ol (strafe atarken)
mousedne makro varsa eğer parmağının ulaşabilceği biryere ctrl'yi macro olarak ata ctrl daha hızlı gitmene işe yarıyor
dediklerini biliyorum ve denedim tuslari karistirmiyorum strafe desen cok genis diyil ama yinede genis atiyorum bind q +left den de yardim aliyorum ama 1000 ulasamiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...