Csgo config ban riski yok sByte_hack_config_2020

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Her oyuncunun kendine özel bir "Cfg" dosyası vardır ve bu dosya oyun klasörleri içinde şu dizinde bulunmaktadır.
steam klasörünüzün bulunduğu klasör > steam > steamapps > common > Counter-Strike Global Offensive > csgo > cfg > config.cfg
Dizininde bulunmaktadır.
Daha kolay bir biçimde ise şu şekilde direk oyunun bulunduğu dizine gidebilirsiniz.
steam kütüphanenizden oyuna sağ tıklayın > Özellikler > Üstteki sekmelerden "Yerel Dosyalar" > Yerel Dosyalara Göz At > csgo > cfg > config.cfg
eyvallah kanka

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
hilenin fixlenme olsaığı nedir as hesapta kullanmamı tavsie eder misiniz

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
indirdim nasıl kuracağım
Her oyuncunun kendine özel bir "Cfg" dosyası vardır ve bu dosya oyun klasörleri içinde şu dizinde bulunmaktadır.
steam klasörünüzün bulunduğu klasör > steam > steamapps > common > Counter-Strike Global Offensive > csgo > cfg > config.cfg
Dizininde bulunmaktadır.
Daha kolay bir biçimde ise şu şekilde direk oyunun bulunduğu dizine gidebilirsiniz.
steam kütüphanenizden oyuna sağ tıklayın > Özellikler > Üstteki sekmelerden "Yerel Dosyalar" > Yerel Dosyalara Göz At > csgo > cfg > config.cfg
Post automatically merged:

indirdim nasıl kuracağım
eğer olmassa config belgelerime at
Post automatically merged:

peki nasıl kurucaz
eğer olmassa cfg belgelerime at

Son düzenleme:
ZUNF1X
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
knk bu cfg nin sitedeki hileyle bi alakası yok galiba direk oyunun cfg si deilmi ?

ZUNF1X
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Aga bana bi özelden yazabilirmisin ben pek anlamadım cfg yi oyunun kendi cfg yerine atıyosak hile ile ne alakası var ?

Hizli yaşa cabuk sıkıl gerçekleri gör
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Kardeşim hemen indirip bakıyorum Eğer güzelse beğeniyi hak edersin bir beğeni atarım sana eline sağlık

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Dostum denedimde pek legit gibi değil delayı yuksek yapmışsın her attıgım hs gidiyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...