Üye
eyvallah kankaHer oyuncunun kendine özel bir "Cfg" dosyası vardır ve bu dosya oyun klasörleri içinde şu dizinde bulunmaktadır.
steam klasörünüzün bulunduğu klasör > steam > steamapps > common > Counter-Strike Global Offensive > csgo > cfg > config.cfg
Dizininde bulunmaktadır.
Daha kolay bir biçimde ise şu şekilde direk oyunun bulunduğu dizine gidebilirsiniz.
steam kütüphanenizden oyuna sağ tıklayın > Özellikler > Üstteki sekmelerden "Yerel Dosyalar" > Yerel Dosyalara Göz At > csgo > cfg > config.cfg
ne olursa olsun ana hesabında açma, şu an ud olsa bile her an detected olabilir, hesabına yazık olmasınAga kesinmi ban yedirmiyor ona göre real hesapta deniyeceğim
sana bağlı dostum ister kendi hesabında gir ister girmene olursa olsun ana hesabında açma, şu an ud olsa bile her an detected olabilir, hesabına yazık olmasın
onu bilemem hilenin fixleneceğini ama cfg güvenlihilenin fixlenme olsaığı nedir as hesapta kullanmamı tavsie eder misiniz
indirdim nasıl kuracağımonu bilemem hilenin fixleneceğini ama cfg güvenli
Her oyuncunun kendine özel bir "Cfg" dosyası vardır ve bu dosya oyun klasörleri içinde şu dizinde bulunmaktadır.indirdim nasıl kuracağım
eğer olmassa config belgelerime atindirdim nasıl kuracağım
eğer olmassa cfg belgelerime atpeki nasıl kurucaz
knk hileden açacan config hileyi ayarladım aimbot felanknk bu cfg nin sitedeki hileyle bi alakası yok galiba direk oyunun cfg si deilmi ?
knk belgelerime at ondan sonra oyundan hilede kayıtlı olanı açAga bana bi özelden yazabilirmisin ben pek anlamadım cfg yi oyunun kendi cfg yerine atıyosak hile ile ne alakası var ?
tmm knk anladım şimdi saolasın yt de bi videoda gördüm cfg yi nereye atıcağımı anladımknk belgelerime at ondan sonra oyundan hilede kayıtlı olanı aç
iyi oyunlar kraleyw kral eline saglık
rica ederim dostum cfg beğenebilirsin İyi oyunlarSaol teşekkürler.
dene bakalımKardeşim hemen indirip bakıyorum Eğer güzelse beğeniyi hak edersin bir beğeni atarım sana eline sağlık
Ama güzel olmuşmu çok belli olmuyorsunDostum denedimde pek legit gibi değil delayı yuksek yapmışsın her attıgım hs gidiyor
Dostum deagle ile 2 bile atmıyorum tek yiyor direk ben olsam reportu basardımAma güzel olmuşmu çok belli olmuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?