bende turuncu yanıyo cs:go yu açıyom olmuyo ginedeBende sorun yok daha yeni girdim denedim.Ama yeni hile biraz basit kalmış.
Tanıtım yapılcakmış sabırlı ol, göstercekler.bende turuncu yanıyo cs:go yu açıyom olmuyo ginede
nasıl konu paylasıyon ben konu kasıp moderatörlük almaya çalıscamTanıtım yapılcakmış sabırlı ol, göstercekler.
hangi kanalda paylasılcak ?Tanıtım yapılcakmış sabırlı ol, göstercekler.
CoreCheat yapımcısı geldi sakin olun. Eğer yeni versiyonu indirmenize rağmen şu anda hata veriyor ise büyük ihtimal sunucu sizi engellemiştir. Bir modem resleyip denemenizi öneriyorum ayrıca hileyi yönetici olarak başlatınız. Her hangi bir hata durumunda Beni Oku! dosyası sizlere yardımcı olacaktır. İyi Hieleler Dilerim...
NOT: Güncel Video'yu çekmeye şimdi başlıyorum. Hilenin kusursuz çalışıyor olması gerek şu an...
7zip kurdum şuan izlemem gereken adımlar nedir ?Şu an farklı bir bilgisayara indirmiş bulunmaktayım. Hatasız bir şekilde geliyor. Hileyi indirip 7zip ile açmayı dener misin?
modemide resetledim amma velakin halen aynı hatayı alıyorum@hannya sağ tıklayıp 7 zip ile aç ve dosyaları bir klasöre al. Ardından hileyi yönetici olarak başlat. Hata çıkarsa modem reslemeyi dene. Çıkmazsa zaten sıkıntı yoktur
Sordum başkasında bu hata alan daha yok biraz şanslı gibisin...modemide resetledim amma velakin halen aynı hatayı alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?