CsGo Core Cheat your launcher has been outaded hatası yardım :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar 2 haftadır hiçbir sıkıntısı yoktu sonra reborn güncellemesi geldi indirdim açtım bu hatayı vermeye başladı sonrada framework devam çıkış falan demeye başladı anlamadım bu hatayı yaşamış olum çözebilenler yardımcı olabilirse seviniriim. Sağlıcakla

Üye
7 HİZMET YILI
loeder de çalısmıyor cs:go hack olmuyor !!!!!11111

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bende sorun yok daha yeni girdim denedim.Ama yeni hile biraz basit kalmış.

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
CoreCheat yapımcısı geldi sakin olun. Eğer yeni versiyonu indirmenize rağmen şu anda hata veriyor ise büyük ihtimal sunucu sizi engellemiştir. Bir modem resleyip denemenizi öneriyorum ayrıca hileyi yönetici olarak başlatınız. Her hangi bir hata durumunda Beni Oku! dosyası sizlere yardımcı olacaktır. İyi Hieleler Dilerim...

NOT: Güncel Video'yu çekmeye şimdi başlıyorum. Hilenin kusursuz çalışıyor olması gerek şu an...

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
CoreCheat yapımcısı geldi sakin olun. Eğer yeni versiyonu indirmenize rağmen şu anda hata veriyor ise büyük ihtimal sunucu sizi engellemiştir. Bir modem resleyip denemenizi öneriyorum ayrıca hileyi yönetici olarak başlatınız. Her hangi bir hata durumunda Beni Oku! dosyası sizlere yardımcı olacaktır. İyi Hieleler Dilerim...

NOT: Güncel Video'yu çekmeye şimdi başlıyorum. Hilenin kusursuz çalışıyor olması gerek şu an...

Dediklerini yaptım fakat halen bu hatayı alıyorum.

Ekli dosyalar

• wqe.JPG
    wqe.JPG
    8.1 KB · Görüntüleme: 0
  • Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    8.7 KB · Görüntüleme: 0
CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Şu an farklı bir bilgisayara indirmiş bulunmaktayım. Hatasız bir şekilde geliyor. Hileyi indirip 7zip ile açmayı dener misin :) ?

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
@hannya sağ tıklayıp 7 zip ile aç ve dosyaları bir klasöre al. Ardından hileyi yönetici olarak başlat. Hata çıkarsa modem reslemeyi dene. Çıkmazsa zaten sıkıntı yoktur :)

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
@cylops halen aynı hatayı almaktayım. son güncellemeden sonra oldu bu diğer hiçbirinde bir gram hata alamamıştım reborn geldikten sonra başladı yani ya bir sonraki güncellemeyi bekleyeceğim yada modemi resleyeceğim müsait bir zamanda. ilgilendiğin için teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...