Aynı hata bende var .d 2 gündür ne yaptıysam olmadı .uygulama düzgün olarak başlatılamadı ve dll eksik hatası alıyorum :/ win10 64 bit
Aynı hata bende var .d 2 gündür ne yaptıysam olmadı .uygulama düzgün olarak başlatılamadı ve dll eksik hatası alıyorum :/ win10 64 bit
Hile fixlendikten sonra güncellenmeyecek demişKardeşim hile yapıyosun sorun yasıyoruz yardımcı olmuyosun ?
Çözümünü bilmediğimden olabilir :>Kardeşim hile yapıyosun sorun yasıyoruz yardımcı olmuyosun ?
bende atom premium hilesinin cracklisi var istenirse paylaşırım
Debug modunda mı buildledin projeyi ?Çözümünü bilmediğimden olabilir :>
Hatırladığıma göre x86 Release ama emin değilim şu anda bakacak durumda da değilim ne yazık ki...Debug modunda mı buildledin projeyi ?
DLL hatası almışlar yüksek ihtimalle debug modunda buildledin. Haberin olsun.Hatırladığıma göre x86 Release ama emin değilim şu anda bakacak durumda da değilim ne yazık ki...
Ben hala yemedim maçtan çıkalı fazla olmadı .d Bir iki kişi daha vac yerse kapattırtırızbro kullandım aynı günde vac yedim :d ama güzel eline sağlık
Dizdiysen hiç bir hileyi kullanma tavsiyem budur.Şimdi girerdimde hacı yeni hesap alıp baya dizdik boşa gitmeyelim
Benimde aklıma sen geldin bundan önce yaptıklarında hiç ban yememiştim ondan sonra sen bırakınca başkasınınkini kullandım banlandı hesap ama artık kullanmicam aimim falanda kendine geldi ama senin hilen hep güzel oldu başarılar dilerim.Dizdiysen hiç bir hileyi kullanma tavsiyem budur.
Merak etme ölmedikBenimde aklıma sen geldin bundan önce yaptıklarında hiç ban yememiştim ondan sonra sen bırakınca başkasınınkini kullandım banlandı hesap ama artık kullanmicam aimim falanda kendine geldi ama senin hilen hep güzel oldu başarılar dilerim.